OTKRIVENA PRAVA ISTINA O POREKLU JUGOSLAVE DRAŠKOVIĆ: Evo odakle glumica STVARNO POTIČE
Jugoslava Drašković, Foto: Printscreen/Youtube/Prakticna zena

saznajte

OTKRIVENA PRAVA ISTINA O POREKLU JUGOSLAVE DRAŠKOVIĆ: Evo odakle glumica STVARNO POTIČE

Prvobitno je planirano da “Igra sudbine” ima dve sezone

Objavljeno:

Jugoslava Drašković je naša poznata glumica.

Ljudi je najviše pamte po ulozi Đine iz serije "Srećni ljudi".

Rođena je u Bačkoj palanci i ima 53 godine.

Jugoslava Drašković
foto: Printscreen/Youtube/Prakticna zena

Glumica Jugoslava Drašković, koja u "Igri sudbine" glumi Božidarku Šubarević, priznača je da joj je veoma žao što su brojni glumci napustili treću sezonu serije. Naime, prvobitno je planirano da “Igra sudbine” ima dve sezone. Međutim, zbog velikog interesovanja publike, pre nekoliko meseci odlučeno je da se snimi i treća sezona.

- Šta će naš scenarista Žarko Jokanović još smisliti, to trenutno ne znam. Biće dosta novih glumaca. Bilo nam je žao što je većina glumaca napustila projekat. Nažalost, život ide dalje. Glumci su prihvatili projekte dok još nisu znali da će se treća sezona snimati - poručuje Jugoslava i dodaje:

- U trećoj sezoni “Igre sudbine” možete da očekujete svašta. Likovi koji su bili dobri postaće lošiji, dok oni koju su bili loši, postaće bolji. Proći će kroz potpunu katarzu i odrastanje u samoj seriji - kaže glumica koja napominje da će se serija snimati dok god bude postojalo interesovanje publike za nju.

Jugoslava Drašković
foto: Printscreen/Youtube/Prakticna zena

- Dok god publika bude tražila nove epizode, mi ćemo da snimamo seriju. Pod broj jedan - izdvojio nas je zanimljiv scenario. Žarko Jokanović toliko dobro piše, da vam serija nikada ne dosadi. Pod broj dva - glumci, energija, naša želja da napravimo što bolji i gledaniji projekat, dovela nas je do tog stadijuma da trenutno imamo najgledaniji projekat kada se uporede sve televizije - ističe Jugoslava i za kraj otkriva da pored glume ima još dva biznisa.

- Postoje novi projekti na kojima radim. Moja firma se bavi distribucijom domaćih filmova. Imam dva biznisa - distribuciju domaćih filmova i ujedno se bavim njihovim premijerama - zaključuje Jugoslava Drašković za “Blic“.

(Espeso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.