SA TERASE JE UGLEDALA KOMŠIJE U AKCIJI PA JE DOŠLA DA IM SE PRIDRUŽI: Odgovor NIJE MOGLA NI DA SANJA
Devojka u kolima, Foto: Printscreen/Instagram/juliafvc

veselo

SA TERASE JE UGLEDALA KOMŠIJE U AKCIJI PA JE DOŠLA DA IM SE PRIDRUŽI: Odgovor NIJE MOGLA NI DA SANJA

Ovo će vam sve iznenaditi

Objavljeno:

Jedna žena podelila je zanimljivu priču u kojoj je otkrila šta joj se desilo dok su komšije vodile ljubav.

Ovo će vam sve iznenaditi.

seks
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

Meksička influenserka i blogerka Hulija Fernandes (26) opisala je na društvenim mrežama neobičnu situaciju u kojoj se, svojom voljom zadesila.

Hulija je sedela na terasi u Vera Kruzu ispijajući kaficu i listajući telefon kada je na istom spratu ali u drugom ulazu primetila par kako vodi ljubav kod prozora. Kako je znala momka i devojku samo iz viđenja, prizor ju je veoma zainteresovao, te je telefon usmerila ka njima.

– Stajala sam tako na terasi i malo ih snimala dok mi komšinica nije mahnula. Makar sam mislila da mi je mahnula. Za mene je to bio znak da hoće da im se pridružim. U vreme koronavirusa i nedostatka izlazaka i provoda, priznajem da me je taj trenutak uzbudio i otišla sam im na vrata – piše Hulija.

Seks
foto: Profimedia

Vrata joj je otvorio komšija gledajući je zbunjeno.

– Pitala sam ga može li devojka da izađe do vrata. Iznenadila se kad me videla. Pohvalila sam ih za to što rade jer sam uvek za ljubav u svim oblicima, a onda sam ih pitala da li su možda zainteresovani da im se pridružim. Momak se iznervirao i otišao u drugu sobu, a komšinica me je kulturno odbila i upitala otkud mi ideja da žele trojku. Rekla sam joj da mi je mahnula i to sam shvatila kao poziv, što je ona demantovala. Skapirala je i da sam ih snimala jer sam držala telefon u ruci kad sam ih videla, pa me je zamolila da obrišem snimak. Onda je došao momak na vrata i besno mi je rekao da ih više nikad ne uznemiravam. To nisam očekivala. Tu mi je komšinica naglasila da je prolupao od svega što nam se dešava, te sam otišla u svoj stan – napisala je Hulija.

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Pratioci su je u komentarima pitali da li bi to bila njena prva trojka u životu, a zanimalo ih je i koliko dugo je bez dečka.

– Čim sam im došla na vrata, znači da sam dugo sama. A da li sam već probala trojku? Reći ću samo da sam svašta dosad u životu probala u krevetu – dodala je Hulija koja se proslavila na Instagramu pozirajući u provokativnoj odeći po javnim mestima.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.