OVO JE PRAVI MUŽ SULTANIJE HUREM: Glumica podelila porodičnu FOTKU, on je OTAC NJENOG DETETA (FOTO)
Merjem Uzerli, Foto: Printscreen/Youtube/Sulejman Veličanstveni

DA LI STE ZNALI?

OVO JE PRAVI MUŽ SULTANIJE HUREM: Glumica podelila porodičnu FOTKU, on je OTAC NJENOG DETETA (FOTO)

Domaćoj publici najpoznatija kao Hurem iz serije ,,Sulejman Veličanstveni više ne krije svog muža

Objavljeno: 18:45h

Ako niste znali, velika strast sultanije Hurem je fotografija. Merjem Uzerli, popularna turska glumica, pored zvaničnog ima i poseban foto-profil na „Instagramu“, @MUportrait, gde možete da vidite njena dela. Mahom su crno-bela.

Kada je početkom godine na svet donela drugu ćerku, kojoj je dala ime Lili Koi, ali nije otkrila ime oca, turski mediji rešili su da pokrenu istragu. Setili su se da Merjem ima i ovaj nalog. Najsumnjivija im je bila jedna fotografija iz maja 2019, na kojoj sedi u krilu nepoznatog gospodina i – brije ga. Ako je suditi po nežnim pogledima, ne bi se reklo da joj je samo model.

Pre nekoliko dana, tridesetsedmogodišnja glumica, koja živi u Nemačkoj, gde je i rođena, prvi put je javno predstavila obe ćerke: Laru, koju je dobila pre sedam godina u vezi sa biznismenom Kanom Atešom, i bebu Lili, za čijeg se oca šuška da je iz Amerike.

Međutim, turski mediji spekulišu da je u pitanju šarmantni glumac Čaglar Ertugrul. On se domaćoj javnosti predstavio u seriji 'Ćerke' ulogom Jagiza Egemena. O pomenutim navodima ni šarmantni glumac, a ni lepa glumica nisu se još uvek oglašavali.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.