DVE GODINE NIJE ISPUŠTALA GASOVE PRED DEČKOM, A ONDA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Evo kakvu je DIJAGNOZU dobila
Foto: printscreen/tviter

paŽnja

DVE GODINE NIJE ISPUŠTALA GASOVE PRED DEČKOM, A ONDA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Evo kakvu je DIJAGNOZU dobila

U aprilu je 19-godišnja Irkinja hospitalizovana

Objavljeno:

U julu je brazilska influenserka završila u bolnici jer se stidela da prdi pred svojim dečkom. Smešno? Takvih priča ima puno, mnoge devojke se stide ove prirodne reakcije svog tela.

"Devojke, ne stidite se da prdnete pred svojim muškarcem"

"Nisam mislila da ću zbog toga završiti u bolnici", rekla je 19-godišnja Sara dok se opasna količina gasa nakupila u njenom sistemu. Devojka je prvi put shvatila da nešto nije u redu kada je na poslu doživela "ekstremne bolove" u stomaku. Ona je otišla kod lekara, koji ju je potom uputio u bolnicu. „Počela sam da krivim svog dečka jer se uvek suzdržavam pred njim“, rekla je ona.

Brazilska influenserka Vih Tube takođe je završila u bolnici jer se toliko stidela što je imala gasove da ga je stalno suzdržavala. Ujutro je primljena na odeljenje sa jakim bolovima u stomaku izazvanim gasovima nagomilanim u telu.

Isto se desilo i drugoj brazilskoj pevačici Pokah, koja se takođe veoma dugo suzdržavala od gasova u društvu svog partnera. Nakon što je morala da bude hospitalizovana, odlučila je da svoju priču podeli na društvenim mrežama. Devojke, nemojte se stideti da prdite pred svojim muškarcem“, savetovala je ona svojim pratiocima.

Gasovi koji nastaju usled prirodnih gastrointestinalnih procesa u telu varenja i metabolizma mogu se ili reapsorbovati kroz crevni zid, ili izlučiti kroz anus. Istraživanja pokazuju da muškarci i žene proizvode otprilike istu količinu gasa, a većina ljudi izbacuje između 14 i 23 gasa dnevno.

Prestanak puštanja gasova može doprineti:

osećaj bola i nelagodnosti

nadutost

loše varenje i gorušica

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.