OVA ŽENA JE USVOJILA DEČAKA, A ONDA I DEVOJČICU: Onda je o deci SAZNALA nešto što nije mogla ni da ZAMISLI
Majka, Foto: Printscreen/Instagram/woodandgraceblog

nije očekivala

OVA ŽENA JE USVOJILA DEČAKA, A ONDA I DEVOJČICU: Onda je o deci SAZNALA nešto što nije mogla ni da ZAMISLI

Tako je priča ove žene ostavila mnoge bez teksta

Objavljeno: 23:41h

Znamo da žene danas vode borbu sa majčinstvom.

Mnogi se muče sa majčinstvom.

Tako je priča ove žene ostavila mnoge bez teksta.

Evo šta se zapravo desilo.

1 / 5 Foto: Profimedia

Porodice se stvaraju na različite načine, a Kejti Pejdž je svoju želju za majčinstvom ostvarila uz pomoć usvajanja.

No njeno putovanje do udomiteljstva i usvajanja nije nimalo uobičajena priča. Naime, ova mama je tek nakon završetka procesa usvajanja njeno dvoje dece Grejsona i Hane otkrila da su oni i biološki brat i sestra.

Nakon što se Kejti razvela od supruga, njeni su se životni planovi promenili. Između ostalog, odlučila je otvoriti vrata svog doma deci bez roditeljskog staranja, a 2016. godine se počela brinuti i o tek rođenom dečaku koji je bio ostavljen u lokalnoj bolnici. Zaljubila se u njega, nazvala ga je Grejson i njenom oduševljenju nije bilo kraja kada ga je 11 meseci kasnije uspela zakonski usvojiti.

Dve nedelje nakon što je Grejson službeno usvojen, Pejdž je dobila poziv u kojem su je obavestili da postoji još jedna devojčica kojoj je potreban hitan smeštaj. Kako kaže, srce joj je odmah reklo da mora pristati na to.

Pejdž je vrlo brzo počela primećivati ​​da dve bebe imaju puno sličnih osobina, ali papirologija nije ukazivala na to da su dečak i devojčica povezani. No njena intuicija joj je govorila potpuno suprotno. Polako se pojavljivalo sve više signala koji su ukazivali na to da su deca možda ipak u srodstvu. Uskoro je i test DNK pokazao da je Page bila u pravu, a 2018. je potvrđeno kako su Grayson i devojčica kojoj je dala ime Hana i biološki, a ne samo zakonski brat i sestra.

Sudbina je u njen život uskoro dovela još jedno dete, a Pejdž je pokrenula i internet stranicu na kojoj piše o životu samohrane majke troje dece, navodi Motherly.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.