OVO JE ĆERKA RUŠKE JAKIĆ: Svi govore da je PLJUNUTA MAJKA, nacija neće verovati O KOME JE REČ (FOTO)
Ruške Jakić, Foto: Damir Dervišagić

ISTE SU

OVO JE ĆERKA RUŠKE JAKIĆ: Svi govore da je PLJUNUTA MAJKA, nacija neće verovati O KOME JE REČ (FOTO)

Sa 18 godina je upoznala biološkog oca.

Objavljeno: 11:24h

Voditeljka Ruška Jakić je ćerku Anu Nadeždić dobila u prvom braku, a iako se sa mužem rastala kada je Ana imala samo tri meseca, Ruška se celog života trudila da naslednici pruži sve što poželi i zaslužuje.

Ana je odrastala uz svoju majku, obrazovala se, a kada je došlo vreme za studije, otputovala je u Italiju, gde je danas uspešan lajf kouč. Iako ju je biološki otac napustio kada je imala samo tri meseca, ćerka Ruške Jakić vezala se za voditeljkinog drugog supruga – muzičara Voju Milinu, koji je u njenom životu zamenio očinsku figuru, piše „Story“.

Ruška Jakić
foto: Damir Dervišagić

„Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan“, ispričala je Ana jednom prilikom za medije.

Ruška Jakić
foto: Facebook

Ana je u osamnaestoj godini, na insistiranje svoje majke, upoznala svog biološkog oca.

„Bila sam tad u emocionalnom haosu. Odlučila sam tad da ga više nikad ne vidim, a kroz glavu mi je samo prolazilo ‘gde si bio toliko godina…?'“, rekla je ona svojevremeno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.