OVA LEPOTICA JE ĆERKA LJILJANE DRAGUTINOVIĆ: Raspametićete se kada vidite za koja je UDATA (FOTO)
Ljiljana Dragutinović, Foto: Vladimir Šporčić

pogađajte

OVA LEPOTICA JE ĆERKA LJILJANE DRAGUTINOVIĆ: Raspametićete se kada vidite za koja je UDATA (FOTO)

Publika obožava da gleda Ljiljanu Dragutinović

Objavljeno:

Srpska glumica Ljiljana Dragutinović (69) proslavila se ulogom Natalije Šćekić u seriji "Srećni ljudi".

Publika obožava da gleda Ljiljanu Dragutinović.

Glumica svojim ulogama očarava.

Njena karijera je jako bogata i ostavlja neizbriziv trag.

Danilo Lazović, Ljiljana Dragutinović
foto: Printscreen

Čuvene su brojne filmske i televizijske uloge cenjene jugoslovenske glumice Ljiljane Dragutinović (69), poput naširoko poznate Natalije Šćekić iz "Srećnih ljudi", a nekima je možda promakla informacija da u sopstvenoj porodici nije jedina poznata ličnost, štaviše, njima je bila i ostala okružena do danas.

Pre svega, zahvaljujući bivšem dugogodišnjem braku sa političarem Miloradom Vučelićem koji je još davno osvojio njeno srce.

Iako su mislili da će njihova ljubav potrajati za ceo život, nije se tako ispostavilo pa su se razišli u mirnim okolnostima i ostali u korektnom odnosu nadasve zbog dece koju su u tom braku zajedno dobili.

1 / 4 Foto: Vladimir Šporčić

A dobili su ih dvoje, ćerku Anu i sina Branislava. Ana je takođe javna ličnost budući da se bavi pozorišnom režijom a udala se za crnogorskog kolegu Veljka Mićunovića s kojim je pre pet godina dobila i sina, čime je od Ljiljane napravila baku.

- Prelep je osećaj biti baka, unuče vas vrati u ono vreme kada su vaša deca bila mala i tada nastupa posvećenost i potreba da mu sve bude potaman. Sad imam mogućnost da uživam u njemu, a ne samo da zarađujem, kako je bilo dok su odrastali Ana i Branislav. Kada sam s njim, potpuno podetinjim, jurimo se, čučimo na podu i šetamo - ispričala je jednom glumica.

Milorad Vučelić
foto: Printscreen

Otkako je njen naslednik Branislav ušao u vezu s voditeljkom Marijom Kilibardom, može se reći da je još poznatih ušlo u Ljiljaninu porodicu. Ona je uvek isticala da se odlično slaže sa potencijalnom snajkom i ujednoj izjavi nije štedela komplimente na Marijin račun.

- Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - istakla je Ljiljana, a poznato je da je i njena ćerka Ana u jednako dobrim odnosima sa Marijom. Nije da vrši pritisak, ali glumica ne krije da bi volela da se odnos nejnog sina sa voditeljkom jednog dana još više uozbilji, te da oni čak zasnuju sopstvenu porodicu.

Marija Kilibarda
foto: Printscreen/Instagram

- Čoveku je retko kada sve potaman i stalno mu nešto nedostaje. Kada biste me pitali šta je to, ne bih umela da vam kažem, ali nadam se da će moj privatni život ostati lep kao i do sada i da će moj sin uskoro zasnovati svoju porodicu i obradovati me bar još jednim unučetom - rekla je Ljiljana.

Naslednica naše proslavljene glumice je pozorišna rediteljka, a u braku je sa crnogorskim rediteljem Veljkom Mićunovićem sa kojim ima sina.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Ana je očigledno lepotu nasledila od majke. Fotografiju sa Anom na Instagramu je podelila voditeljka Marija Kilibarda, koja uživa u jednogodišnjoj ljubavi sa rediteljkinim bratom Branislavom Vučelićem.

Sa fotografije isijava dobro raspoloženje i osmeh, a očigledno je da se super slažu.

Marija Kilibarda
foto: Instagram printscreen

Ljiljana Dragutinović je jednom prilikom govorila o ćerkinom izboru da krene majčinim stopama.

"Kada sam starijeg unuka šetala Knezom, bila je izložba u SANU Edgara Degaa... Napisala sam poruku njegovom ocu da smo na izložbi. A on kaže: "Nemoj, molim te! Ima nas toliko umetnika u porodici". Moja Ana je završila fakultet od kojeg se moglo lepo zarađivati, ali ona je htela pozorište. Kada je krenula sa drugaricama da ide u pozorište bilo je ide da gleda, ali kada je krenula sama, znala sam da nema spasa", rekla je Ljiljana.

"Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Kada sam bila mala, razmišljala sam: „Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom.“ Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem".

(Espreso/Story/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.