POTRESNO! Radi se o Vesni Pećanac
Foto: Nebojša Mandić

tuga

POTRESNO! Radi se o Vesni Pećanac

Kada su preminuli njeni bližnji, Vesna je pala u depresiju, ali je pokušavala da se izbori za sebe i za decu i da im obezbedi barem osnovne uslove za život

Objavljeno:

Glumica Vesna Pećanac otvoreno je progovorila o životnim nedaćama koje su je snašle i podelila svoju potresnu priču.

Vesna Pećanac imala je težak život, a poslednjih godina glumica živi na rubu egzistencije i hrani se u narodnoj kuhinji. Situacija se, kako kaže, dodatno pogoršala kada je preminuo njen suprug, reditelj Živko Nikolić.

"Imala sam problema, neke sam rešavala, ali nisam uspevala da rešim sve. Gladovali smo otkako je Živko otišao. Gladovali smo mi i dok je Živko bio sa nama. Čak je on to pisao u novinama. Da nije bilo jedne gospođe Marine, šefice samoposluge, koja nam je krišom davala hranu... On je napisao: 'Ja i moja porodica ne bismo imali šta da jedemo i ne bismo preživeli". Mi smo gladovali, a ćutali. Odlično je gladovati, to je mnogo dobra stvar. Jedeš manje, ali dugo žvaćeš. I onda, to kad se svari, toliko dugo treba da žvaćeš da se pretvori u tečnost i da samo sklizne", počela je svoju ispovest glumica u "Oko magazinu" na RTS-u.

Vesna Pećanac
foto: Printscreen

Kada su preminuli njeni bližnji, Vesna je pala u depresiju, ali je pokušavala da se izbori za sebe i za decu i da im obezbedi barem osnovne uslove za život.

"Još 2006. godine u Zemunu nisam imala struje, vode, prokišnjavalo je sve. Bila sam u depresiji zbog smrti oca, majke i muža. Kad sam došla u kuhinju, dešavalo se svašta. Da ne stignem da uzmem za decu i sebe hranu, pa da zaposleni neće da mi daju. Jednostavno neće, žena koja radi u kuhinji mi ne da, ja odem iza, na kraju radnog vremena, ona mi kaže: 'Ne može'. Nisam mogla da verujem kad sam to doživela", rekla je umetnica, koja se ipak trudi da ide napred i da na život gleda sa pozitivne strane.

vesna pećanac
foto: Damir Dervišagić

"Ovo što je mene snašlo može svima da se desi. Takva su vremena i idu takva vremena da svima ovo može da se desi. Treba ići napred, naći svoj pravac", zaključila je Vesna Pećanac u pomenutoj emisiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.