OVO JE SIN ALEKSANDRA BERČEKA: Trljaćete oči DVA PUTA kada vidite o kom MUŠKACU se RADI, nacija GA ZNA (FOTO)
Aleksandar Berček, Foto: Printscreen/jutjub/zivotprica

nećete pogoditi

OVO JE SIN ALEKSANDRA BERČEKA: Trljaćete oči DVA PUTA kada vidite o kom MUŠKACU se RADI, nacija GA ZNA (FOTO)

Bio je upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu od 21. januara 1993. do 10. maja 1997. godine, tokom vladavine Socijalističke partije Srbije

Objavljeno:

Aleksandar Berček je poznati srpski i jugoslovenski glumac. Odigrao je u mnogim popularnim filmskim ostvarenjima. Diplomirao je glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju.

Diplomirao je glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju. Ostvario je uloge u preko 40 filmova i u brojnim pozorišnim predstavama.

Bio je upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu od 21. januara 1993. do 10. maja 1997. godine, tokom vladavine Socijalističke partije Srbije.

Aleksandar Berček
foto: Printscreen

Iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu i ćerku Milicu, a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

Mina Berček, koja danas ima 33 godine, pre više od decenije se našla u žiži javnosti kada se udala za poznatog srpskog repera. Taj brak je izazvao veliku pažnju, a trajao je svega nekoliko meseci.

Naime, njeno srce tada je osvojio Skaj Vikler, koji je danas oženjen glumicom Anđelom Stamenković, sa kojom ima ćerku Strelu.

Skaj i Mina su se tada ludo voleli, ali pričalo se da njen otac Aleksandar Berček taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

1 / 4 Foto: Stefan Jokić

Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara Aleksandra Berčeka koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život - ali daleko od javnosti.

Mina je prirodna lepotica, a s vremena na vreme podeli pokoju svoju sliku na društvene mreže.

Inače, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima i sina Nikolu (37) i ćerku Milicu (31), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

Aleksandar Berček, po mnogima jedan od naših najboljih glumaca svih vremena, otac je četvoro dece. Nakon nekoliko epizoda serije "Tajne vinove loze", javnost se posebno zainteresovala za jedno od njih.

Mina Berček
foto: Printscreen Instagram

Iz prvog braka sa Svetlanom, Berček ima sina Nikolu i ćerku Milicu, dok je u drugom braku sa Anom dobio ćerku Minu i sina Miloša. Kao i slavni otac, niko od njih ne voli da se privatno eksponira u javnosti.

Ipak, ime tridesetsedmogodišnjeg Nikole privuklo je pažnju na odjavnoj špici serije „Tajna vinove loze“, a gledaoci su se zapitali da li je zvučno prezime slučajnost ili je reč o sinu Aleksandra Berčeka.

Kad nije u filmadžijskom svetu, Nikola se bavi muzikom, i gitarista je alternativnog rok benda Autopark.

Nikola Berček
foto: Facebook/printscreen

Inače, bend Autopark osnovali su 2000. godine u Beogradu Milan Jovanović, Nenad Jevtić i Ognjenka Lakićević.

Muzika Autoparka mogla bi da se opiše kao spoj gitarske buke i pop melodije, otrovan uticajima američkih i engleskih bendova sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog veka. Ali, sami članovi grupe smatraju da muzika najviše zavisi od njihovog unutrašnjeg stanja, te da su granice u muzici i bilo kakve žanrovske definicije jako dosadne, piše na sajtu benda.

Posle promene nekoliko članova, Autopark se ustalio u postavi: Ognjenka Lakićević (vokal), Nikola Berček (gitara), Dušan Lopušina (gitara), Aleksandar Šišić (bas), Bojan Dmitrašinović (bubnjevi) i Aleksandar Sivački (klavijature).

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.