ŠOK ISTINA O POZNATOJ GLUMICI I NJENOM DETETU PODIGGLA ZEMLJU NA NOGE: Da li je ovo bre normalno? (FOTO/VIDEO)
Foto: Profimedia

STRAŠNO

ŠOK ISTINA O POZNATOJ GLUMICI I NJENOM DETETU PODIGGLA ZEMLJU NA NOGE: Da li je ovo bre normalno? (FOTO/VIDEO)

Premda Ališa Silverston tvrdi da je njen stil roditeljstva 'mama puna ljubavi', mnogi stručnjaci se nisu složili s tim

Objavljeno: 22:17h

Premda Ališa Silverston tvrdi da je njen stil roditeljstva 'mama puna ljubavi', mnogi stručnjaci se nisu složili s tim...

Glumica Ališa Silverston (45) našla se na meti kritika od strane stručnjaka za roditeljstvo koji smatra da bi trebalo da prestane da deli krevet sa svojim jedanaestogodišnjim sinom.

Glumica se otvorila o svom bliskom odnosu sa svojim sinom jedincem tokom intervjua za 'The Ellen Fisher Podcast', u kojem je tvrdila da jednostavno 'sledi prirodu' spavajući uz svog sina još malo pa tinejdžera, a čije starateljstvo deli s bivšim suprugom Kristoferom Džerkijem, od kojeg se razišla 2018.

Premda Ališa Silverston tvrdi da je njen stil roditeljstva 'mama puna ljubavi', mnogi stručnjaci se nisu složili s tim.

Psiholog Rina B. Patel kritikovala je glumičin stil roditeljstva, tačnije njeno zajedničko spavanje sa sinom, dodajući da je njen sin Bir prešao doba u kojem se smatra prihvatljivim da i dalje deli krevet s mamom.

- Kada dete počne da preispituje ​​razliku u polovima, uđe u pubertet i/ili počne da pokazuje ​​nelagodu, trenutak je kada treba prestati. To može da bude već u dobu od pet godina - rekla je Patel za DailyMail.

Psiholog je dodala da produženo roditeljstvo u stilu privrženosti može da dovede do smanjene količine slobode istraživanja koju dete dobija, može da stvori zavisnost, može da ograniči razvoj nezavisnih veština i može da dovede do izazova u drugim odnosima.

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.