OVO JE ROĐENA SESTRA MILENE RADULOVIĆ: Kao da su BLIZNAKINJE, niko NE ZNA kako IZGLEDA (FOTO)
Milena Radulović, Foto: Nemanja Nikolić

šok

OVO JE ROĐENA SESTRA MILENE RADULOVIĆ: Kao da su BLIZNAKINJE, niko NE ZNA kako IZGLEDA (FOTO)

Prvu ulogu dobila je po završetku prve godine studija u televizijskoj seriji Jedne letnje noći u režiji Ivana Stefanovića, a po motivima romana To je bilo jedne noći na Jadranu Milice Jakovljević (Mir-Jam)

Objavljeno: 18:43h

Milena Radulović srpska je pozorišna, filmska i televizijska glumica. Njena prva uloga bila je u televizijskoj seriji Jedne letnje noći, u kojoj je tumačila ulogu Lole Gavrilović.

Rođena je 1995. godine u Beogradu. Od šestog razreda osnovne škole bila je član dramskog studija Mike Aleksića (kojeg će kasnije osumnjičiti za silovanje). Pohađala je Četvrtu beogradsku gimnaziju, a potom je upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu.

Milena Radulović
foto: ATA images

Diplomirala je 2017. godine s najboljim prosekom (9,46) u klasi Biljane Mašić. Takmičila se u latino i standardnim plesovima, trenirala je tenis i plivanje, a skijanje i ronjenje su takođe veštine kojima vlada.

Prvu ulogu dobila je po završetku prve godine studija u televizijskoj seriji Jedne letnje noći u režiji Ivana Stefanovića, a po motivima romana To je bilo jedne noći na Jadranu Milice Jakovljević (Mir-Jam). Odmah zatim dobila je i ulogu princeze Hlif Zi Ho u dečijem serijalu Svemirska princeza u produkciji RTS-a.

Njena majka je bivša profesionalna plivačica.

Po završetku studija usledile su uloge u filmu Patuljci sa naslovnih strana, te u serijama Besa, Pet i Državni službenik. Početkom 2019. godine debitovala je glavnom ženskom ulogom, bolničarke Jasne u filmu rusko-srpske produkcije Balkanska međa.

1 / 4 Foto: ATA images

Dodeljena joj je manja uloga u američkom filmu „An Ordinary Man“ koji je sniman u Beogradu, a u kome je glavnu ulogu tumačio Ben Kingsli (Ben Kingsly). Reč je o ratnom trileru Breda Silberlinga (Brad Silberling) u kome, pored američkih glumaca, igraju i Slobodan Boda Ninković, Vladimir Cvejić, Slaviša Ćurović i drugi. Film je u premijerno prikazan 2017. godine. U decembru 2018. godine mnoge domaće i regionalne televizije započele su s emitovanjem prve sezone kriminalističke serije „Besa“ u režiji Dušana Lazarevića. Milena je u seriji utelovila Stanu, dok su glavne uloge poverene Radivoju Bukviću, Milošu Timotijeviću, Arbenu Bajraktaru i drugima. Premda je do sada prikazana tek prva sezona, serija je dobila mnoga priznanja, uključujući Zlatnu antenu za najbolju TV seriju, Zlatnu antenu za najbolju muziku i Zlatnu antenu za najbolji scenario.

Radovan Vujović, Milena Radulović
foto: Printscreen/Instagram

U rusko-srpskom akcionom filmu „Balkanska međa“ („Балканский рубеж“) reditelja Andreja Volgina Milena je tumačila glavnu žensku ulogu Jasnu Blagojević. Priča je inspirisana istinitim događajem na Kosovu i Metohiji tokom 1999. godine. Film je u Srbiji premijerno prikazan 19. marta 2019. godine, dok je u Rusiji objavljen dva dana kasnije. Saradnja sa ruskim glumcima i režiserima pomogla joj je da dobije priliku da karijeru gradi i u Rusiji. Već 2019. godine Milena je u Rusiji snimila naučno-fantastični horor triler „Kolskaya sverhglubokaya“, u režiji i po scenariju Arsenija Sjuhina.

Milena Radulović
foto: Instagram printscreen

Sa Gordanom Kičićem, Borisom Milivojevićem, Tamarom Krcunović i drugima je 2018. godine snimila komediju „Patuljci sa naslovnih strana“ koju je napisao i režirao Milorad Milinković. Iste godine Milena je tumačila jednu od glavnih uloga u seriji „Pet“ čija prva sezona je emitovana od marta 2018. godine na Radio Televiziji Srbije. Priča prati pet mladih žena koje spletom okolnosti dolaze u središte obračuna zločinačkih klanova.

Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić

Od marta 2019. godine Televizija „Superstar“ emituje kriminalističku seriju „Državni službenik“, oja predstavlja ogranak serije „Ubice mog oca“. Milena igra mladu analitičarku dok su glavne uloge poverene Nebojši Dugaliću, Milanu Mariću, Žarku Lauševiću i drugima. Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov, a prva sezona je privukla pažnju publike, ne samo u Srbiji, nego i u regionu. Sestra Milene Radulović nije javna ličnost, ne eksponira se u medijima, ali je vrlo važna figura u glumičinom životu. Anja Radulović Mileni je velika podrška u svim životnim situacijama, a prošle su mnogo toga.

Milena Radulović
foto: Print Screen Instagram

Sudeći po tome da Anju retko viđamo, publiku je posebno obradovala zajednička fotografija dveju sestara koja je osvanula na društvenim mrežama, na kojoj su nasmejane i vedre.

Takođe, mnogima je zapala za oko neverovatna sličnost između njih, te da su obe prave lepotice, koje plene harizmom i skromnošću.

Milena Radulović, Sestra
foto: Instagram printscreen

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.