Taksistkinja RASKRINKALA PRELJUBNIKA: Hteo da pobegne sa DRUGOM, pa ih surovo KAZNILA!
Taksistinja, Foto: Printscreen Tik Tok

DA NE POVERUJETE!

Taksistkinja RASKRINKALA PRELJUBNIKA: Hteo da pobegne sa DRUGOM, pa ih surovo KAZNILA!

Nije im bilo izlaza iz ove situacije

Objavljeno:

Jedna taksistkinja po imenu Roni je imala veoma neobičnu situaciju prilikom jedne vožnje, kada je otkrila muža koji vara svoju ženu.

Ona je objavila video na društvenim mrežama u kojem je objasnila šta se tačno dogodilo – naime, pokupila je jednog muškarca na dogovorenoj adresi, a on je sa sobom poneo kofer i zatražio da usput pokupe još nekoga.

On se uredno na pragu kuće pozdravio sa svojom ženom i decom, a zatim seo u kola i otišao. Usput su pokupili ženu koja je sa sobom takođe ponela kofer, a kada ju je ovaj muškarac ugledao, odjednom je postao raspoložen i veseo.

Roni je videla da su se oni poljubili na zadnjem sedištu automobila, a onda je shvatila da je reč o preljubi.

– Nastavili su da pričaju, a onda je žena rekla: ‘Znaš da mi je dosta toga što me skrivaš. Kada ćeš ostaviti svoju ženu?’ – prepričala je Roni, koja je tajni par vratila na adresu na kojoj živi muškarac.

– Ne postoji ništa gore od varalice – žene ili muškarca. Ne radite tako nešto u mojim kolima. Karma je kučka. Budite bolji ljudi, činite bolje u životu. Danas se nije dobro završilo za njega, sigurna sam, jer su oboje imali kofere i stajali su u dvorištu kad sam otišla. Ovo je moj auto, radim za sebe. Ako odlučim da prekinem vožnju, to je moj izbor. Ako radite nešto u mom autu, imam pravo da rešim to ako smatram da je to prikladno – objasnila je taksistkinja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.