VODITELJKA JAVNO IZNELA BOLNU ISTINU IZ PROŠLOSTI: Ostaćete bez REČI kada čujete ŠTA JE PROŽIVELA (FOTO)
Voditeljka, Foto: Printscreen/Instagram/iamdebbiem

a joj

VODITELJKA JAVNO IZNELA BOLNU ISTINU IZ PROŠLOSTI: Ostaćete bez REČI kada čujete ŠTA JE PROŽIVELA (FOTO)

Govorila je o svom srceparajućem iskustvu sa pobačajima, te da ih je, dok je radila na ovoj Hallmarkovoj emisiji, doživela čak devet, potpuno tajno

Objavljeno: 20:58h

Bolna i teška ispovest žene koja je doživela toliki broj spontanih pobačaja.

Poznata voditeljka Debi Matenopouls, ispričala je kako je nekon što je rodila svoju ćerku pre sedam godina, posle toga imala devet spontanih pobačaja u toku svog rada na televizijskoj emisiji "Home & Family".

Govorila je o svom srceparajućem iskustvu sa pobačajima, te da ih je, dok je radila na ovoj Hallmarkovoj emisiji, doživela čak devet, potpuno tajno.

- Imala sam dovoljno sreće da dobijem ćerku Aleksandru, ali nažalost, ranije nisam pričala o tome, posle Aleksandre, imala sam velike poteškoće da ostanem trudna. Imala sam devet spontanih pobačaja - rekla je ona voditeljki Alison Kugel.

Mnogo puta je pokušavala, a samo jedna osoba iz radnog okruženja je znala šta se dešava u njenom životu.

- Bila sam trudna otprilike pet godina zaredom i niko osim mog stiliste nije znao da sam trudna. Izgubila bih ih, uvek. Prve tri su bile zaista teške, a onda sam nakon toga došla do tačke u kojoj sam bila kao: ‘Je li ovo šala? Stvarno?!’ Srce mi je bilo slomljeno toliko puta da sam došla do tačke kada sam rekla, okej, ovo je ono što univerzum i ono što Bog želi, i ovako treba da bude - dodala je.

(Espreso / Najžena / Home & Family)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.