SA 40 GODINA JOŠ UVEK JE DEVICA! "Odlučila sam da PRVI PUT imam SE*S, ZAJECALA SAM" (FOTO)
Lolo Džons, Foto: Printscreen Instagram

neuobičajeno

SA 40 GODINA JOŠ UVEK JE DEVICA! "Odlučila sam da PRVI PUT imam SE*S, ZAJECALA SAM" (FOTO)

Ne ide sve kako je zamislila!

Objavljeno:

Lolo Džons pamti svako ko je ikada gledao atletiku, ali pojedini detalji iz njenog života koje je odlučila da podeli sa svetom mnoge su začudili. Džonsova je hrišćanka i želela je da nevina uplovi u bračne vode.

- Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca - poručila je razočarana Lolo.

Umesto da joj život postane lakši nakon javnog priznanja, broj momaka koji su želeli da stupe sa njom u vezu postao je još manji.

- To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Pre sam bar imala malo. Ranije sam uvek razmišljala: „OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu - iskrena je Džonsova.

Lolo Džons je upamćena kao jedna od retkih sportistkinja u istoriji koje su se tamičile na letnjim i zimskim olimpijskim igrama. Trčala je na 100 metara sa preponama u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine, dok je u Sočiju učestvovala u bobu.

Nedavno je objavila video snimak u kome govori kako želi da zasnuje porodicu. Kako nije pronašla čoveka svog života odlučila se na veštačku oplodnju, a prvi korak je zamrzavanje jajnih ćelija.

Nakon jednog bolnog raskida nakon osam meseci veze napisala je između ostalog.

- Nastaviću da se molim Bogu da me počasti čovekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i Bogu da ako ne želi da se udam da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile želela sam da se udam sve više i želim da imam svoju porodicu. Nastavljaju da lome moje srce, poručila je ona.

Govorila je i o odnosu koji ljudi imaju prema njoj.

- Često me zadirkuju zbog toga što sam odlučila da nemam seks pre braka. Momci mi u inboksu pišu da sam stara. Da sam isprana i da treba da završim sa tim. I tako ja zajecam. Gde si Bože? Jedan deo Biblije kaže: Ako tražiš nešto u moje ime, uradiću to. Tražila sam od Boga da ispoštuje želju mog srca. Tvoja reč kaže da su dvoje bolji od jednog - rekla je u jednoj emisiji.

(Espreso/Srbija sanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.