MRZELI SE U "KAD LIŠĆE PADA", A IZA KAMERE RADILI SVAŠTA: Njih dvoje uhvaćeni u LJUBAVNOM ZANOSU (FOTO)
Kad lišće pada, Foto: Printscreen

AU

MRZELI SE U "KAD LIŠĆE PADA", A IZA KAMERE RADILI SVAŠTA: Njih dvoje uhvaćeni u LJUBAVNOM ZANOSU (FOTO)

U vreme snimanja serije, njih dvoje bili su glavna trač tema vodećih turskih listova koji su nagađali o njihovoj ljubavnoj vez.

Objavljeno: 12:41h

On je stameni Ali Riza, domaćin i glava porodice Tekin, ona je Ferhunde, njegova snaha, zločesta i nimalo naivna.

Oboje su glavni likovi popularne turske serije "Kad lišće pada" (Prva TV), ali, glumci Halil Ergan (65) i Deniz Cakir (29) "druženje" su nastavljali i kada se kamere ugase.

U vreme snimanja serije (2006-2010), ali i kasnije njih dvoje bili su glavna trač tema vodećih turskih listova koji su nagađali o njihovoj ljubavnoj vezi. Halila i Deniz deli 36 godina razlike, ali im to nije smetalo da postanu bliski prijatelji. Koliko bliski - nikad nisu priznali. Mada su pojedini mediji imali "dokaze" o njihovoj ljubavi, ovo dvoje glumaca su se branili i tvrdili da je samo reč o "neobičnom prijateljstvu" i čak najavili tužbe protiv magazina koji tvrde drugačije. A kako je sve počelo?

Ali Riza
foto: Printscreen

Ergun, cenjeni turski glumac, počeo je sve češće u intervjuima da spominje mladu koleginicu. Hvalio je njen talenat, lepotu i pamet, a ni Deniz mu nije ostala dužna. Paparaci, koji su opsedali set serije "Kad lišće pada", stalno su objavljivali nove slike na kojima Halil i Deniz razgovaraju odvojeni od ekipe, ležerno oslonjeni jedno na drugo, u zagrljaju, dok joj ljubi ruku... A onda su usledile fotografije na kojima Ali Riza i Ferhunde odlaze u bioskop, na koncert, na večeru - uvek sami!

Ferhunde
foto: Printscreen

- Usamljena sam ovde u Istanbulu, jer su moja porodica i prijatelji u Ankari. Prijateljstvo sa Halilom je najlepša stvar koja mi se dogodila. Sa njim mogu da uživam u svemu, i baš me briga šta ko misli - izjavila je lepa Deniz i tako samo podstakla nova govorkanja. I Halil je priznao da sa mladom koleginicom ima mnogo toga zajedničkog, ali na "prijateljskoj osnovi". Halil i Deniz su nastavili druženje i po završetku snimanja, a početkom godine ponovo su se našli na udaru turskih medija. Naime, kako su preneli magazini, na rođendanu prijatelja dobroćudni Ali Riza iz serije je popio "čašicu više" pa je umalo pao dok su izlazili iz restorana, ali su Deniz i njihov prijatelj uspeli da ga dovedu do automobila.

Da li zbog velike razlike u godinama i još uvek jakih tradicionalnih stavova u Turskoj, tek Halil i Deniz su istrajali u tvrdnjama o "iskrenom prijateljstvu". Ali otkako je pre nekoliko meseci lepa glumica započela "javnu" vezu sa kolegom Firatom Dogrulogluom, njihovo druženje je naprasno prestalo, a nema više ni zajedničkih slika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.