ODJEKNULA VRELA FOTKA POZNATE PEVAČICE (37): Grudi ISPALE, sve ce OCRTAVA, ovakvu je NISTE VIDELI (FOTO)
Pevačica, Foto: Printscreen/Instagram/natalidizdar

GORI

ODJEKNULA VRELA FOTKA POZNATE PEVAČICE (37): Grudi ISPALE, sve ce OCRTAVA, ovakvu je NISTE VIDELI (FOTO)

Pratioci su joj uputili mnoštvo komplimenata u komentarima

Objavljeno:

Zadarska pevačica Natali Dizdar (37) sa svojim je pratiocima na društvenim mrežama podelila je kako uživa na odmoru. Pevačica je na Instagram profilu pokazala kako uživa na moru, a na fotografiji nije mogla da sakrije svoj veliki osmeh. Dizdar je pozirala dok je izlazila iz mora u crnom jednodelnom kupaćem koji naglašava njenu zavidnu figuru, a od svoje oči od sunca štiti crnim sunčanim naočarima.

Pratioci su joj uputili mnoštvo komplimenata u komentarima. "Lepa fotka", "Prezgodna", "Wow", pisali su joj te dodali emotikone vatre i srca, a ona je u opisu otkrila da se nalazi na jedrenju na području Paklinskih otoka na našem lepom Jadranu. Dodajmo da je Natali i vozi skišer te vreme voli da provodi na moru.

Kako podseća Večernji list Natali će ovo leto ostati u lepom sjećanju i to zbog veridbe. Naime, njen dugogodišnji dečko William Perge kleknuo je, a ona je potvrdno odgovorila. Ovu vest otkrila je nedugo zatim na Instagramu kada je podelila fotografiju na kojoj su njih dvoje pozirali zagrljeni i nasmešeni, a ona je preko usta stavila ruku na kojoj se istaknuo prsten.

- I ovo se dogodilo! - napisala je uz emotikon plavog srca i prstena. Fotografija koju je objavila snimljena je pored mora, no nije otkrila gdj se trenutno nalazi.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.