DESILO SE USRED HRVATSKOG DNEVNIKA: Voditeljka počela da radi OVU STVAR, svi okolo PILJILI (VIDEO)
Foto: Printscreen/HRT

hit

DESILO SE USRED HRVATSKOG DNEVNIKA: Voditeljka počela da radi OVU STVAR, svi okolo PILJILI (VIDEO)

Vest o ostavci ministra stigla je usred priloga, pa su morali da improvizuju

Objavljeno: 12:11h

Juče je vest dana u Hrvatskoj bila ostavka ministra finansija Zdravka Marića, ali je mnogim gledaocima zapao za oko način na koji je ta vest saopštena prethodne večeri.

Naime, u trećem Dnevniku hrvatskog javnog servisa urednica Nika Vincetić pročitala je vest o ostavci, a nakon toga je stiglo i službeno saopštenje Vlade koje je Nika čitala sa telefona.

– Vest je stigla dok je išao prilog, pa više nije bilo vremena da se ubaci u sistem i čita sa “blesimetra”. Koleginica Đurđica Plećaš dodala mi je svoj mobilni, sa kojeg sam čitala saopštenje. Budući da mobilni ima šifru za zaključavanje, morala sam celo vreme da skrolujem gore-dole da se ne zaključa. Ma to su vam uobičajene situacije za program uživo. Bilo je i gorih situacija za vreme potresa u Zagrebu – ispričala je Nika za Večernji list.

– Imam osećaj da bih mogla čitati i iz dlana – našalila se on i na društvenim mrežama podelila video snimljen iz režije, u trenucima kada je stigla vest o ostavci.

– Ovako izgleda romantika s majkom režijom u ne baš uobičajenim okolnostima – napisala je uz video u kojem razgovara s koleginicom Đurđicom Plećaš i realizatorkom Ivanom Dogan.

Međutim, čitaoci portala Vecernji.hr nisu baš bili oduševljeni, pa je HRT u komentarima kritikovan za neprofesionalnost, a neko im je napisao da moraju da se uozbilje.

“Strašno” i “malo je 80 kuna”, bili su neki od komentara, a ovaj drugi se odnosio na obaveznu mesečnu pretplatu u iznosu od oko 1.250 dinara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.