NAJNOVIJA VEST! Glumac optužen za UBISTVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOK

NAJNOVIJA VEST! Glumac optužen za UBISTVO

Holivudski producent Dejvid Pirs optužen je za ubistvo meksičke arhitektice HIlde Marsel Kabrales Arzole i američkog modela Kristi Džajls u novembru prošle godine.

Objavljeno: 16:16h

U decembru 2021. godine policija iz Los Anđelesa uhapsila je holivudskog producenta i bivšeg glumca Dejvida Pirsa, snimatelja Majkla Ansbaha i Brandta Ozborna zbog navodne povezanosti sa smrću dve žene. Pirs je osumnjičen za ubistvo, dok su Ansbah i Ozborn osumnjičeni za saučesništvo u ubistvu.

Naime, Džajls je ostavljena ispred bolnice u Kalver Sitiju u južnoj Kaliforniji 13. novembra, ali je ubrzo preminula. Dva sata kasnije, njena prijateljica Kabrales Arzola je odvedena do vrata bolnice "Caesars West Los Angeles", ali je devet dana kasnije, 24. novembra preminula.

U oba slučaja su tri muškarca sa maskama viđena kako ostavljaju njihova tela ispred bolnice pre nego što su se odvezli u vozilu bez registarskih oznaka. Kristi Džajls je preminula od posledica unošenja mešavine kokaina, fentanila, gama-hidroksimaslačne kiseline i ketamina.

Hilda Marsela Kabrales Arzola je, prema rečima mrtvozornika, umrla od otkazivanja više organa, a u njoj su pronašli kokain, MDMA i druge neutvrđene droge. Gama-hidroksimaslačna kiselina takođe je poznata kao "droga za silovanje", prema američkoj Upravi za borbu protiv droga (FDA).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.