NAPLAĆUJE 40 EVRA PO SATU! Izašao NJEN CENOVNIK, evo KO JE U PITANJU!
Foto: Profimedia

šok

NAPLAĆUJE 40 EVRA PO SATU! Izašao NJEN CENOVNIK, evo KO JE U PITANJU!

Prisetila se kako da obezbedi dodatne prihode za svoju porodicu

Objavljeno:

Lora Jang, majka troje dece, razmišljala je kako da obezbedi dodatne prihode za porodicu, i odlučila je da iznajmljuje svog muža Džejmsa (41).

Ukoliko ste pomislili da se radi o nečemu perverznom, žao nam je, ali Lorin suprug naplaćuje svoje usluge kao majstor za sitne kućne popravke.

Ideja od iznajmljivanju joj je pala na pamet dok je slušala jedan podkast, pa se dosetila da bi njen suprug za kojeg kaže da je veoma talentovan kada su u pitanju kućne popravke, mogao na ovaj način da zarađuje.

Lora je ispričala da je njen muž transformisao njihovu kuću praveći im krevete po meri, sam je pravio kuhinju i trpezarijski sto, a bavio se i farbanjem, dekorisanje, lepljenjem pločica…

Kolica za bebe, Kolica, Beba, Majka
foto: Profimedia

– Dobar je u obavljanju poslova koji se tiču kuće i dvorišta, pa sam pomislila, zašto da to ne iskoristimo i počnemo da ga iznajmljujemo – kaže Lora, koja je napravila i sajt za iznajmljivanje supruga, i kako dodaje, odmah je počela da dobija zahteve.

– Ljudi su veoma zainteresovani, većina njih misli da je to sjajno. Kažu da je ponekad teško doći do majstora za neke sitnije poslove jer njih to ne zanima. Džejms je sjajan za sklapanje trampolina, pravljenje polica, instaliranje raznih stvari – ističe Lora.

Inače, on u proseku naplaćuje 40 evra po satu, mada sve zavisi od posla, a takođe nudi i popust za starije od 65 godina ili ljude koji imaju neki invaliditet.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.