ŠOK I NEVERICA! Evo koliko GODINA ima Dritan Abazović, pa ovo je LUDILO
Dritan, Foto: printscreen

auu

ŠOK I NEVERICA! Evo koliko GODINA ima Dritan Abazović, pa ovo je LUDILO

Magistrirao je 2008. godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore, na smjeru Međunarodni odnosi

Objavljeno: 10:39h

Dritan Abazović crnogorskij je političsr i doktor političkih nauka.

Abazović je rođen u Ulcinju. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Ulcinju. Diplomirao na Fakultetu političkih nauka, smjer Politikologija, Univerzitet u Sarajevu, stekavši zvanje diplomiranog politikologa. Bio je student generacije i dobitnik “Zlatne značke” i “Zlatne povelje” Univerziteta u Sarajevu.

Magistrirao je 2008. godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore, na smjeru Međunarodni odnosi. Doktorirao je 2019. godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, odbranio je doktorsku disertaciju na temu “Globalna politika – Etički aspekti globalizacije.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

I danas se pamti njegova izjava iz 2015. godine da je u Crnoj Gori najteže biti Srbin. On se u intervjuu sa INS4 složio sa ocenom da je u današnjoj Crnoj Gori najteže biti Srbin, dodajući da je to poražavajuće za crnogorsko društvo.

"Srbi u Crnoj Gori zaslužuju jednaka prava kao i ostali građani i sve dok bilo koji vid diskriminacije nad njima ili nekim drugim narodom u Crnoj Gori bude aktuelan, država se neće zaokružiti u građanskom smislu. Na žalost dok je ove anti-građanske vlasti, pomaka sigurno neće ni biti”, naveo je tada Abazović.

Abazović je rođen 25. decembra 1985. godine i ima 37 godina.

(Espreso9


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.