POSLALA MU FOTKU GOLE ZADNJICE, NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Objavljeno bez cenzure (FOTO)
Čarli Haris, Foto: Printscreen

HAOS

POSLALA MU FOTKU GOLE ZADNJICE, NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Objavljeno bez cenzure (FOTO)

S obzirom na to da je bio vrlo uporan, ona je odlučila da mu ispuni želju

Objavljeno:

Devojka Čarli Haris iz engleskog Notingema godinu dana je primala poruke jednog nastranog obožavatelja koji je tražio da mu pošalje fotografiju svoje zadnjice.

S obzirom na to da je bio vrlo uporan, ona je odlučila da mu ispuni želju pa mu je poslala fotografiju pozadine u čipkastim gaćicama. Perverznjak je bio oduševljen pa ju je, uprkos tome što je obećao da neće, tražio da mu pošalje još fotografija jer ga je “jako uzbudila”.

Ipak, ono što je tek kasnije verovatno i sam saznao, s obzirom da se priča proširila internetom, je da mu Čarli uopšte nije poslala fotografiju svoje zadnjice već jednog muškarca.

– Definitivno sam se osećala kao da sam se osvetila jer me je pitao može li da dobije tu fotografiju i rekao je da ga jako uzbuđujem, kao i da je znao da imam posebno telo. Nadam se da će naučiti lekciju kako nije u redu da traži tuđe fotografije i ponaša se kako se on ponašao – ispričala je za Unilad.

Svoju “osvetu” objavila je na Tvitteru gde je izazvala lavinu reakcija. Dok su joj pojedine žene pisale kako je perverznjaka mogla jednostavno da blokira, mnogi su je ipak podržali u onome što je učinila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.