IZAŠLE JELENINE GOLE SLIKE! Nismo je videli TAKVU, OGROMAN ŠOK (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

au

IZAŠLE JELENINE GOLE SLIKE! Nismo je videli TAKVU, OGROMAN ŠOK (FOTO)

Jensen je fotografisana za brojne web stranice, a predstavljena je u raznim časopisima za odrasle

Objavljeno: 12:57h

Jensen je rođena u Los Angelesu u Kaliforniji. Ona je nemačkog, ruskog i židovskog pojekla. Pohađala je Univerzitet Chapman u okrugu Orange u Kaliforniji i diplomirala Magna Cum Laude 2003. s diplomom likovnih umetnosti u filmskoj i televizijskoj produkciji s naglaskom na produkciji.Tokom svojih fakultetskih godina, počela je raditi kao voditeljka proizvodnje i marketing menadžer za online maloprodajnu web stranicu DVD-a za odrasle.

Jensen je imala svoje prvo fotografisanje sa Scottom St. Jamesom, koje je objavljeno u izdanju Club magazina 2003. godine. U isto vreme počela se baviti i modeliranjem nogu i stopala s FMConceptsom. Od tada je radila s mnogim fotografima, uključujući Suze Randall, Holly Randall i Kena Marcusa; i s redateljima kao što su Andrew Blake i Bunny Luv. Izvorno samo "softcore" glumica, 2009. počela je raditi hardcore scene dečaka/devojčica, ali samo na svojoj web stranici.

Jensen je fotografisana za brojne web stranice, a predstavljena je u raznim časopisima za odrasle, uključujući izdanje Penthousea iz 2010. Učestvovala je u dvije produkcije Andrewa Blakea, a ima i ponavljajuću ulogu u seriji Jack's Playground iz Digital Playgrounda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.