"EVO ZAŠTO VOLIM MALE P*NISE": Britanka se SNIMILA u lajvu, USUDILA SE DA TO URADI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tiktok

au

"EVO ZAŠTO VOLIM MALE P*NISE": Britanka se SNIMILA u lajvu, USUDILA SE DA TO URADI (VIDEO)

U međuvremenu, veliki muški alat predstavljao je znak sladostrasnoti, proždrljivih apetita i varvarizma, što je zaista interesantno zbog toga što je potpuno drugačije od današnjice“

Objavljeno: 13:25h

Objašnjenje jedne žene o tome zašto grčke statue poseduju male penise postalo je viralno na svim društvenim mrežama...

Rubi Rejn ostala je potpuno zbunjena nakon što je zapazila razočaravajuće male penise na istorijskim statuama, tako da je ova uporna devojka pokušala da donese konačni zaključak na ovu temu.

„Da li ste se ikada pitali zašto brojne statue iz antičke Grčke poseduju kolosalnu mišićnu fizionomiju i tako male pakete?“, upitala je Rubi putem svog videa podeljenog na TikTok platformi. „Morala sam da istražim ovo pitanje.“ Dok se danas naše shvatanje prema lepoti gotovo svega, a posebno penisa, potpuno promenilo i veće je uvek bolje, Rubi je putem svog istraživanja došla do zaključka da to nije uvek bio slučaj.

Kako je dodala: „Ono čega nisam bila svesna jeste to da su Grci često svoje neprijatelje, kao što su Egipćani, pa čak i komičare i lude, u svojim satiričnim karikaturama predstavljali sa velikim falusima, što je bila prilično negativna stvar za posedovanje, što je danas potpuno drugačije“.

„Stoga, ono što sam zapravo otkrila jeste da je veliki penis bio loš, a mali dobar u antičkoj Grčkoj. Međutim, zbog čega je sve to bilo tako? Očigledno je danas sve drugačije.“ Do sada verovatno već očajnički želite da saznate zašto su heroji ove kolevke civilizacije ovekovečeni sa malim visuljcima.

Kako Rubi tvrdi, sve se svodi na način na koji su se percepcije vremenom promenile. Kako je objasnila: „Ispada da je u antičkoj Grčkoj, posedovanje malog paketa smatrano znakom vrline, civilizovanosti, samokontrole ili discipline. U međuvremenu, veliki muški alat predstavljao je znak sladostrasnoti, proždrljivih apetita i varvarizma, što je zaista interesantno zbog toga što je potpuno drugačije od današnjice“.

Svi mi prefinjeni i civilizovani možemo biti ponosni i oduševljeni ovom teorijom, dok je Rubi na kraju zaključila da je promena po pitanju percepcije veličine penisa zapravo dokaz da ne postoji ništa što se može definisati objektivnom lepotom.

„Smatram da je interesantno uporediti ovu perspektivu davnih vremena kada je mali alat bio bolji, sa ovom današnjom, u kojoj pojedini smatraju da je veći uvek bolji. Međutim, ovo samo predstavlja činjenicu da naši standardi po pitanju lepote i naše ideje predstavljau društvenu konstrukciju i da ne bi trebalo da se zamaramo glupostima i osećamo se loše zbog svog izgleda.“

@rubysaysstuff I sound like some kind of wannabe professor but I found this kinda interesting #foryou #historytok #ancientgreece #fyp #history #randomfacts ♬ original sound - Ruby.Reign

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.