GLUMICA PRIMETILA IZRASLINU NA NJEGOVOM PEN*SU! "Pripremali smo se za SE*S, a onda..."
Pamela Anderson, Foto: Profimedia

UŽAS

GLUMICA PRIMETILA IZRASLINU NA NJEGOVOM PEN*SU! "Pripremali smo se za SE*S, a onda..."

Tokom devedesetih malo koja glumica je mamila više uzdaha muškaraca od atraktivne Pamele Anderson, koju u poslednje vreme ne viđamo često u javnosti. Pre deceniju i po priznala je da boluje od hepatitisa C.

Objavljeno: 09:35h

U nastavku vam donosimo priču o njoj i Tomiju Liju. Njih dvoje su 1995 godine ušli u brak. Kako su odluku doneli na brzaka, takvo je bilo i venčanje – na plaži, u bikinijima. Iznenađujuće, ali brak je potrajao čak tri godine.

Usledio je razvod, međutim, nisu mogli jedno bez drugog, te su se stalno mirili i ponovo raskidali. Poslednji put bilo je to 2008. godine. Za to vreme, izrodili su dvoje dece – Brendona Tomasa Lija, koji danas ima 21 godinu, i Dilana Džegera Lija, godinu dana mlađeg.

Nije Pamela dobila od Tomija samo dvoje dece, već i hepatitis C.

Pamela Anderson
foto: Printscreen/Youtube

– Kada smo se venčali, oboje smo otišli na detaljan pregled. Testirali smo se na AIDS i sve ostale moguće testove. Mislili smo da je to normalno. Kada je Tomi izvadio krv, lekar mu je rekao: „Imate hepatitis C i morate to da kažete Pameli“. Sledeći put kada je imao pregled, lekar ga je pitao da li mi je rekao. Tomi ga je uverio da jeste, ali istina je da mi nije rekao – ispričala je medijima Pamela kada je saznala da boluje od strašne bolesti. Dobila ju je, kaže, onda kada je tatu umetnik došao da uradi Tomiju tetovažu. Pamela se oduševila dizajnom i poželela istu na svom telu. Tatu majstor je rekao da je poneo samo jednu iglu, ali su zajednički zaključili da to nije problem, jer su ionako venčani.

Pamela je, besna, kasnije iznosila i da to nije jedina stvar koju joj je preneo. Bio je tu i čitav spektar polnih bolesti.

– Sećam se kada sam bila u devetom mesecu trudnoće, pripremali smo se za seks i primetila sam da ima neku izraslinu na penisu. Rekao mi je da je to od stresa – pričala je Pamela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.