"SPAVALA SAM SA 11 GODINA STARIJIM ŠEFOM": Kada ju je DOHVATIO doživela je NEŠTO ŠTO NIKADA NIJE, sve je ISPLIVALO
Odnos, Foto: Profimedia

vrela akcija

"SPAVALA SAM SA 11 GODINA STARIJIM ŠEFOM": Kada ju je DOHVATIO doživela je NEŠTO ŠTO NIKADA NIJE, sve je ISPLIVALO

Engleskinja je bila ubeđena da je našla čoveka svog života, ali onda je doživela najveći šok u životu

Objavljeno:

Diedre je kolumnistkinja i stručnjak za muško-ženske odnose, a ovoga puta obratila joj se za pomoć žena koja je tako reći zabrinuta zbog prošlosti svog sadašnjeg partnera, iskustva koje ima sa drugim ženama.

Kada je posle niza neuspešnih veza otpočela aferu sa svojim šefom, jedna Engleskinja je bila ubeđena da je našla čoveka svog života, ali onda je doživela najveći šok u životu.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Ja imam 41, a moj dečko 52 godine. On je radio kao producent filmova za odrasle i zaradio je mnogo para. Odlučio je da se povuče iz tog posla, i kupio je klub. Upoznali smo se kada sam došla na razgovor za posao konobarice - priča ona i nastavlja:

- Za razliku od njega, ja sam uvek bila obična žena, imam sina od 19 godina i nikada nisam privlačila previše pažnje. Kada sam dobila posao, posle dugo vremena sam imala osećaj da neko veruje u mene.

- Moj šef je veoma šarmantan i jedne večeri me je pozvao da ostanem na piću kada se moja smena završila. Rekao mi je da sam veoma seksi, a onda me je poljubio. Nakon toga smo vodili ljubav u njegovoj kancelariji. Iskreno, on je najobdareniji muškarac s kojim sam bila i sasvim mi je jasno zašto ga žene toliko vole - iskrena je žena.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

- Počeli smo da se viđamo, i posle dva meseca sam se uselila u njegov raskošni stan. Rekao mi je da nikada nije nekog voleo kao mene, i da bi voleo da se venčamo i dobijemo decu. Ali, sve se promenilo kada sam u spavaćoj sobi našla njegov spisak sa ocenama ljubavnica! Ocenjivao ih je na skali od 1 do 10, a srce mi se teglo kada sam videla da je na prvom mestu sa čistom desetkom izvesna Bani, a da je druga Velvet sa ocenom devet - očajna je Britanka.

Prevara
foto: Profimedia

- Bilo je jasno da se radi o glumicama iz filmova za odrasle s kojima je vodio ljubav dok je radio kao producent. Osećala sam se toliko običnom i dosadnom u poređenju sa njima, jer ja nikada nisam bila sklona avanturama - navodi ona.

- Volela bih da mu rodim dete, ali moj biološki sat polako otkucava. Takođe, svaki put kada vodimo ljubav ja razmišljam o njgovoj listi. Ko zna koju ocenu je meni dao - zaključila je Engleskinja.

Diedre je ogovorila:

Mislim da ne biste trebali da se brinete i da budete toliko strogi prema sebi. Bio je sa tim ženama, ali lista koju ste pronašli ne znači ništa, jer je izabrao vas, da sa vama dalje živi i gradi budućnost. Činjenica i da ste razgovarali i planirali da imate dete, takođe dosta govori tome u prilog, tako da nema potrebe da se oko ovoga uzbuđujete.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.