TETOVIRALA OVU STVAR NA PRSTU PA ŽESTOKO ZAŽALILA: Ceo svet joj se sada PODSMEJAVA (FOTO)
Devojka, Foto: Printscreen

dešava se

TETOVIRALA OVU STVAR NA PRSTU PA ŽESTOKO ZAŽALILA: Ceo svet joj se sada PODSMEJAVA (FOTO)

Kako piše The Sun, Džesi je na TikToku podelila video u kom je objasnila kako je došlo do takve odluke i kakav je bio rezultat.

Objavljeno:

Iako će većina ljudi, znajući da su tetovaže za celi život, pre dobro promisliti o dizajnu, neki se na tintu na koži odluče impulsivno, poneseni trenutkom. Tako je i jedna devojka na TikToku ispričala kako se na godišnjem odmoru bez prethodnog razmišljanja odlučila tetovirati, što nažalost nije dobro završilo.

Kako piše The Sun, Džesi je na TikToku podelila video u kom je objasnila kako je došlo do takve odluke i kakav je bio rezultat. U videu pokazuje unutrašnjost srednjeg prsta gde joj se nalazi malena tetovaža, ime španskog grada u kojem je bila na odmoru, Benidorm.

Devojka
foto: Printscreen/TikTok

U komentarima je napisala da sad jako žali zbog tetovaže, te da ne može verovati da joj je palo na pamet to napraviti, posebno jer to nikad nije želela ni planirala. Korisnicima je njen video bio smešan pa su u komentarima uglavnom pisali razne šale na njen račun, no bilo je i onih koji su ozbiljno upozorili da se pre tetoviranja treba dobro promisliti... - Samo jednom si mlad! - našalila se jedna korisnica.

- Najgore je što je tetovaža na ruci pa je baš uvek gledaš - dodala je druga. Jedan je njen prijatelj komentarisao i da se u međuvremenu tetovaža izobličila, a tinta 'zamrljala', što je i napisao u komentarima dodavši kako "tek sad stvarno izgleda grozno", pa je tiktokerima poručio da, osim o dizajnu tetovaže pre treba razmisliti i kome će dati da je napravi, te na koji je deo tela staviti da se to ne dogodi.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.