OTIŠAO JE U BOLNICU ZBOG MALE TEMPERATURE, ŽIVOT MU JE POSTAO PRAVI PAKAO: Ni lekari nisu mogli da veruju
Džunaid Ahmed, Foto: Printscreen/Instagram/junaidz_world

stravično

OTIŠAO JE U BOLNICU ZBOG MALE TEMPERATURE, ŽIVOT MU JE POSTAO PRAVI PAKAO: Ni lekari nisu mogli da veruju

Ali stvari su postale ozbiljne kada se iznenada onesvestio dok je čekao na pregled

Objavljeno:

Srećni suprug, otac dvoje dece, hospitalizovan je u Londonu sa blagom temperaturom i probudio se šest nedelja kasnije sa amputiranim udovima. Bukvalno je morao ponovo da nauči da živi. Sve zbog podmukle sepse koja je izazvala pustoš u njegovom telu.

Džunaid Ahmed se prijavio u jednu od londonskih bolnica jer se nekoliko dana borio sa upornom temperaturom koju nije mogao da obori. Sumnjao je da ima grip. Ali stvari su postale ozbiljne kada se iznenada onesvestio dok je čekao na pregled.

„Poslednje čega se sećam je da smo supruga i ja jeli dok smo čekali doktora. Očigledno sam se onesvestio i sledeće čega se sećam bilo je buđenje u bolnici šest nedelja kasnije“, priseća se Ahmed.

„Bio je to najveći šok u mom životu. Bio sam prestravljen i zbunjen“, dodaje on.

Kako kaže, ubrzo nakon što su mu lekari rekli da mu moraju amputirati udove da bi živeo. Čovek je pristao na sve. „Samo sam želeo da živim za svoju porodicu, svoju decu, svoju ženu“, priseća se on.

Sepsa je izazvala pustoš

Ispostavilo se da je 35-godišnjak razvio sepsu nakon što mu je ugrađen stimulator kičmene moždine kako bi se sprečio hronični bol u stopalu. Nakon borbe sa infekcijom, bilo je potrebno amputirati desnu nogu ispod kolena, levu ruku iznad lakta i prste levog stopala.

"Sada, osam meseci kasnije, kucam na svom telefonu i zahvalan sam što mogu to da uradim. Zahvaljujući nepokolebljivoj podršci moje voljene supruge, dece, porodice, divnih doktora. Nisam mogao da podignem ni glavu ni prste, ali zahvaljujući njihovoj podršci, sada sam u stanju da sam jedem i sedim“, kaže 35-godišnjak.

Dodaje da mu se život drastično promenio - zube koristi kao levu ruku. „Ali ja se oporavljam“, kaže on.

„Jedva čekam da mogu normalno da zagrlim svoju porodicu“, dodaje.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.