REDOVNO VIĐAO OVO NA MAJČINOM GROBU, PA SAZNAO JEZIVU ISTINU: Snimak je otkrio SVE, da li je ovo MOGUĆE? (VIDEO)
ilustracija, Foto: Profimedia

ODVRATNO

REDOVNO VIĐAO OVO NA MAJČINOM GROBU, PA SAZNAO JEZIVU ISTINU: Snimak je otkrio SVE, da li je ovo MOGUĆE? (VIDEO)

Linda Luiz Torelo umrla je od raka u 66. godini 2017. godine i sahranjena je na groblju u Orindžtaunu

Objavljeno:

Porodica iz američke savezne države Njujork je skrivenim kamerama pronašla osobu koja je vršila veliku i malu nuždu na grobu njihove majke. Bili su zaprepašćeni kada su otkrili da je to njen bivši muž.

Linda Luiz Torelo umrla je od raka u 66. godini 2017. godine i sahranjena je na groblju u Orindžtaunu. Izmet i urin nalaženi su na njenom nadgrobnom spomeniku skoro svakog jutra, navodi njena porodica.

Lindin sin Majkl Marfi (43) objavio je inkriminišući snimak čoveka kako izlazi iz svog automobila, prilazi nadgrobnom spomeniku i mokri po njemu, što je opisao kao “normalnu rutinu”. Ono što je takođe bizarno je da se Linda od tog čoveka razvela još 1974. godine, posle jako kratkog braka.

Međutim, čini se da je i dalje bio ljut na nju skoro 48 godina nakon razvoda i pet godina nakon njene smrti.

– Ovo mi slama srce. Čovek iz okruga Bergen, Nju Džersi, skoro svako jutro ostavlja kese sa izmetom i urinom na nadgrobnom spomeniku moje majke uz pomoć svoje žene kao da je to “normalna rutina”. Imamo dokaze nedeljama i mesecima. To je prijavljeno policiji i medijima. Niko u mojoj porodici nije imao kontakt sa njim od 1976. godine. Nismo sigurni kako je pronašao grobnicu moje majke. Ali ovo potiče od problema pre skoro 50 godina. Molite se za nas, hvala vam i molim vas podelite ovo!!! – napisao je sin Majkl na Fejsbuku uz objavljeni snimak.

Majkl i njegova sestra Rene Ajhler Baragan dobili su dozvolu od crkve da koriste skrivene kamere da pronađu prestupnika. Porodica je takođe otkrila da ga je njegova žena obično pratila tokom jutarnjih “poseta” grobu.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.