HITNO OGLAŠAVANJE ZORANE MIHAJLOVIĆ!
Zorana Mihajlović, Foto: Filip Plavčić

o vladi

HITNO OGLAŠAVANJE ZORANE MIHAJLOVIĆ!

Ona je doala i da je pred budućom vladom veliki broj izazova koje će morati da prevaziđe, kako bi nastavila da obezbeđuje energetsku i finansijsku stabilnost

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da je važno da mandatar za sastav nove vlade bude iz Srpske napredne stranke, s obzirom na to da je ta partija osvojila najviše glasova na izborima.

Ona je doala i da je pred budućom vladom veliki broj izazova koje će morati da prevaziđe, kako bi nastavila da obezbeđuje energetsku i finansijsku stabilnost.

Zorana Mihajlović
foto: Printscreen RTS

- Nismo imali bilo kakve konkretne razgovore o resorima ili imenima, osim što je predsednik Aleksandar Vučić rekao ko su kandidati za mandatara i mislim da ćemo u narednih desetak dana znati konkretnije. Ja sam u energetici više od 30 godina, to je moja struka, imam dovoljno staža i znanja u ovoj oblasti, ali videćemo da li sam potrebna u ovom resoru ili ne - rekla je ona gostujući na televiziji Juronjuz.

Ona je ocenila da će vlada biti izložena političkim pritiscima i dodala kako se zbog toga zalaže za jaku i autoritativnu vladu koja će svim građanima pružiti sigurnost.

Pogrebna vozila odvoze tela ubijenih u masakru na Cetinju: Telegraf na licu mesta

- Moramo da nađemo balans i da vodimo računa o stabilnosti i bezbednosti države, i da istovremeno zaštitimo one koji neće moći da se snađu - izjavila je Mihajlović, saopštilo je resorno ministarstvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.