POVRATNICI DRAGICI GAŠIĆ DOPREMLJENI LEKOVI I HRANA: Oglasio se Petković
Dragica Gašić, Foto: Nemanja Nikolić

dobro je

POVRATNICI DRAGICI GAŠIĆ DOPREMLJENI LEKOVI I HRANA: Oglasio se Petković

Dragici su danas dopremljene i osnovne životne namirnice koje su joj ukradene, stigla su i nova vrata umesto polomljenih, dok će sutra stići i preostali nameštaj

Objavljeno:

Jedinoj srpskoj povratnici u Đakovicu Dragici Gašić, kojoj je pre dva dana ispreturan i pokraden stan, danas su dopremljeni lekovi i osnovne životne namirnice i nova vrata umesto polomljenih.

- Dragici smo danas isporučili sledovanje insulina za narednih mesec dana i sve neophodne lekove koji su joj ukradeni kad joj je obijen stan. Dragicu je pregledala i naša doktorka Mirjana i ona se oseća dobro uprkos preživljenom stresu - rekao je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Dodao je da su Dragici danas dopremljene i osnovne životne namirnice koje su joj ukradene, stigla su i nova vrata umesto polomljenih, dok će sutra stići i preostali nameštaj.

- Kao što smo i obećali, učinićemo sve da pomognemo našoj jedinoj povratnici u Đakovici, koja je rešena da ostane i opstane na Kosovu i Metohiji, uprkos svemu što proživljava - naveo je Petković.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.