DRUG MATEJA PERIŠA PISAO DETEKTIVU IZ SRBIJE: Ako je TO što je rekao u pitanju, to zna samo njegovo društvo
Matej Periš, Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

POTRAGA U TOKU

DRUG MATEJA PERIŠA PISAO DETEKTIVU IZ SRBIJE: Ako je TO što je rekao u pitanju, to zna samo njegovo društvo

Zdravković odbacuje mogućnost samovoljnog skoka u Savu i plivanja, jer tvrdi da s tog mesta u reku niko ne može da skoči svojevoljno i da preživi

Objavljeno: 13:42h

Privatni detektiv Braca Zdravković govorio je o nestanku Mateja Periša, objašnjavajući iz ličnog iskustva da se u ovakvim slučajevima može očekivati neočekivano.

On je otkrio da ga je nedavno kontaktirao dečko koji zna Mateja i prijatelje s kojima se Matej druži.

- On kaže da ti momci jesu dobri, ali i živahni, s obzirom na to da idu u provod u stranu zemlju. Između ostalog, rekao mi je da je to društvo i u Splitu imalo međusobne opklade da neko može učiniti nešto zbog nečega, u današnje vreme to se zove 'izazov'. Ovaj može preskočiti toliko, ovaj može skočiti s tog i tog mosta - reči su Zdravkovića koje bi mogle otkriti nove vidike u ovom slučaju.

Detektiv je zatim nastavio:

- Onda recimo neki ponoćni triatlon, u smislu trčanja par kilometara, plivanje pa onda izađe na određeno mesto i napravi stotinjak sklekova. Možda je ovde u pitanju bila triatlon opklada. Možda je mladić po nagovoru svog društva otrčao kilometar i po, skočio u Savu i plivao prema Gotiku, a sve zbog opklade. Ako je to u pitanju, to zna samo njegovo društvo. I ovo je jedna od teorija, ne moja, nego dečka iz Splita koji mi jeI to poslao.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Zdravković odbacuje mogućnost samovoljnog skoka u Savu i plivanja, jer tvrdi da s tog mesta u reku niko ne može da skoči svojevoljno i da preživi.

Podsetimo, Matej Periš (21) iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je istrčao iz beogradskog kluba “Gotik” i od tada mu se gubi svaki trag.

U potragu za nestalim Splićaninom,uključio se svaki segment srpske policije, a kasnije su im se pridružile i kolege iz Hrvatske i svaki pedalj Beograda, Save i Dunava je pregledan, ali do dana današnjeg niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kako je Matej nakon izlaska sa prijateljima nestao i gde se on sada nalazi.

Više od dve nedelje javnost sumnja u iskaze prijatelja, ali i Splićanke Maje koja je izašla sa tvrdnjama da je te kobne noći Matej nju kontaktirao, ali da se ona nije javljala.

Sa druge strane otac nestalog Mateja, Nenad Periš izjavio da su prijatelji sa kojima je on te večeri bio u klubu pouzdani i da njegovog sina znaju od detinjstva.

"Matej je došao u Beograd sa prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uveren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve uradili da mogu da pomognu da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je ćerka moje prijateljice. Video sam je nakon saslušanja u policiji i primetio koliko joj je sve ovo teško pada" – tvrdi Periš i dodaje da ne želi da se bavi spekulacijama već da sazna gde mu je sin.

Matej Periš
foto: Printscreen/Instagram/mojbeograd_rezerva, MUP Hrvatske, Printscreen/Google Maps

Osim toga, vremenom su se pojavile i grupe na društvenim mrežama, ali i na Viberu u kojima ljudi masovno iznose informacije o slučaju koji je potresao i Srbiju i region.

Jedna od tih grupa jutros je objavila jednu čudnu informaciju.

Naime, administrator grupe objavio je video na kome tvrdi da je juče oko 18 časova njihova objava viđena sa Instagram profila Mateja Periša, s obzirom na to da oni koji god stori da objave u vezi sa nestalim Splićaninom, oni ga i označe u njoj.

Ako se ispostavi da niko od nadređenih nije proveravao društvene mreže nestalom Mateja Periša, ovo su onda lepe vesti.

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.