ISPLIVALA MRAČNA TAJNA DRUGARICE NESTALOG SPLIĆANINA! Sve se desilo 2009. godine, JEZIVO!
Nestali Matej Periš, Foto: Printscreen/Twitter/@Silvana71376830

SPLIĆANKA

ISPLIVALA MRAČNA TAJNA DRUGARICE NESTALOG SPLIĆANINA! Sve se desilo 2009. godine, JEZIVO!

U medijima su se pojavile informacije da je upravo M.S. poslednja osoba sa kojom se Periš čuo

Objavljeno: 15:47h

Uoči isteka treće nedelje otkako je u Beogradu nestao Matej Periš (27) iz Splita, sve više je onih koji smatraju da odgovore na brojna pitanja mogu dati jedino ljudi iz Matejevog društva.

Jedna od njih je Splićanka M.S., sestra njegovog druga, ali i navodna poslodavka. A njene dve firme, registrovane za pružanje nautičkih usluga, vode se na njenog oca G.S., koji je svojevremeno krivično gonjen.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Naime, prema informacijama koje dolaze iz Hrvatske, on je 2009. godine bio osuđen na 10 meseci zatvora, s rokom provere od tri godine, jer je pružao logističku i skladišnu pomoć kriminalnoj organizaciji.

Nakon hapšenja 2007, sve je poricao i negirao pripadnost kriminalnoj organizaciji, da bi, pritisnut dokazima, priznao delo i pokajao se. Uoči izricanja presude, izjavio je kako zarađuje oko 130.000 evra godišnje.

Podsetimo, u medijima su se pojavile informacije da je upravo M.S. poslednja osoba sa kojom se Periš čuo, kao i da je možda napustio “Gotik” i trčao kako bi se našao sa njom.

Misteriozna Splićanka je izazvala sumnje kada je, kako se navodi, promenila svoj iskaz, potom je, navodno, u policiji izjavila da Matej koristi opijate, a zatim izbirsala društvene mreže i blokirala sve ljude koji imaju veze sa ovim slučajem.

Prvi put, posle 20 dana potrage za nestalim Splićaninom, do sada misteriozna Maja S., odlučila je da izađe pred kamere i da izjavu za medije.

- Žao mi je što se nisam javila, to mi je najveća muka od svega... jer da me je možda barem obavestio da dolazi u Beograd ja bi im rekla gde da idu, šta da rade - kratko je rekla uplakana Splićanka za Tv Prvu.

Pored toga, ona je pokazala i da na telefonu ima propušten poziv od Mateja Periša u 22.29 tog kobnog 30. decembra.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Život na "visokoj nozi"

Splićanka Maja S., u čijem vlasništvu su dve firme za pomorski saobraćaj i turizam, vodi veoma skup život.

- Oblači se brendirano, uvek je doterana i izlazi samo na ekskluzivna mesta. Voli luksuz i time se često hvali na društvenim mrežama - rekao je sagovornik iz Splita i dodao:

- Živi život na visokoj nozi. Putuje često, a Beograd joj je jedna od omiljenih destinacija i zna čak i po mesec dana da ostane tu. Voli takav život i može da ga priušti.

Menjala iskaze dva puta

Prvo je, kako je naveo izvor hrvatskog medija Večernji, izjavila da je spavala u trenutku kada je zvao, a potom da se čula sa njim dok je on bio u "Gotiku", ali da ga ništa nije čula jer je bila buka u lokalu u kojem se nalazila u tom trenutku.

Potom se pojavila druga verzija njene izjave nakon saslušanja u policiji.

- Maja je često u Beogradu, a navodno je na društvenim mrežama kačila slike provoda iz jednog kluba koji se nalazi blizu mesta na kom je Matej nestao. Ne zna se da li je bila tamo i te večeri, ali se ne isključuje mogućnost da je Periš krenuo da se nađe s njom - izjavila je osoba iz istrage za Večernji i dodao: "Ona je, navodno, rekla da se javila na poziv i da nije čula šta joj Matej priča jer je bila glasna muzika u lokalu".

Bonus video:

00:06

Gori automobil u blizini Jugoslovenskog dramskog pozorišta

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.