"PORED OVAKVIH PRIJATELJA, NEPRIJATELJI MU NISU TREBALI": Pojavio se NOVI SNIMAK Matejevih DRUGARA IZ SPLITA! VIDEO
Matej Periš, Foto: Kurir/Branka Travica, Printscreen Instagram

jezivo

"PORED OVAKVIH PRIJATELJA, NEPRIJATELJI MU NISU TREBALI": Pojavio se NOVI SNIMAK Matejevih DRUGARA IZ SPLITA! VIDEO

Prema rečima Matejevog oca Nenada Periša, njegovi prijatelji su rekli sve što znaju i uveren je da je i njima teško zbog svega što se dogodilo

Objavljeno:

Prijatelji Splićanina Mateja Periša (27), nestalog u noći između 30 i 31 decembra u Beogradu, postaju tema broj jedan kako u hrvatskim, tako i u srpskim medijima.

Na Instagram stranici koja je napravljena u svrhu informisanja oko nestalog mladića iz Splita, pojavio se snimak na kome se navodno nalaze prijatelji Periša, koji ispijaju kafu u kafiću uz gromoglasan osmeh.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Njihovo ponašanje naišlo je na brojne osude, pa su se tako ispod snimka nizali komentari poput:

- Pored ovakvih 'prijatelja' neprijatelji mu nisu trebali

- Svaka čast pravi prijatelji!

- Celi Balkan plače, a oni najbliži se smejuu. Užas

- Žalio je onog prijatelja što je poginuo, pa nije išao u BG jer kako je rekao " suviše je rano za slavlje ". A ovako žali Mateja ... Pametnom dosta .

- Sramno, zalosno, jadno i bedno.

- Ja sam gledala te Matejeve prijatelje na fb znaci nitko nije podijelio vijest da se trazi sliku nista. Bas cudno nekako zale i pate za izgubljenim prijateljem. Pa i te drugarice nitko nista. Boze budala raznih - i još mnoigo drugih komentara nalazilo se ispod spornog video snimka.

Prema rečima Matejevog oca Nenada Periša, njegovi prijatelji su rekli sve što znaju i uveren je da je i njima teško zbog svega što se dogodilo.

Podsetimo, Specijalni tim iz Uprave policije Hrvatske u saradnji s kolegama iz PU splitsko-dalmatinske počeo je u petak ujutro u prostorijama PU splitsko-dalmatinske ispitivanje prijatelja nestalog Mateja Periša (27) za kojim se traga već 18. dan bez rezultata. .

Ispituju se u svojstvu građana radi davanja izjave, a kako je već pre rečeno, ni na koji način se ne dovode u vezu sa Matejevim nestankom. Svi su oni i poligrafski testirani i prošli su "detektor laži", ali sasvim je moguće da i nakon ispitivanja u Splitu budu podvrgnuti istom testu.

Osim toga, policija je saslušala izvesnu Mariju S., Splićanku koja se, kako se sumnja, poslednja čula sa nestalim mladićem.

Matej Periš
foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Mediji prenose, da je ova devojka policiji rekla da Mateja nije čula od buke, te i da on navodno koristi opijate. Analiza njenog telefona ukazala je i da je nju Periš kobne noći zvao čak dva puta. Ona je, navodno, sestra Matejevog dobrog druga koji nije došao sa njim u Beograd, a

Nenad Periš, otac nestalog, potvrdio je za Dnevnik.hr da se čuo s Majom.

Hrvatska policija sasvim sigurno raspolaže svim izjavama koje su oni dali istražiteljima u Beogradu i to će im sigurno biti i smernica prilikom ispitivanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.