"VAN SEBE SAM, NE ZNAM NI GDE SAM, NI ŠTA SE DOGODILO" Porodica u šoku nakon što je TAKSISTA ubio suprugu
Nož, Foto: Printcsreen

JEZIVO

"VAN SEBE SAM, NE ZNAM NI GDE SAM, NI ŠTA SE DOGODILO" Porodica u šoku nakon što je TAKSISTA ubio suprugu

- On je taksista, a ona je bila domaćica, imaju dete malo, u šoku smo zbog ovoga što s desilo. Znam ga iz ulice, delovao je kao fin momak koji nije u stanju da tako nešto uradi - kaže za "Blic" stanovnica ulice u kojoj se nalazi kuća Tasića

Objavljeno:

Branko Tasić (38), koji je, kako se sumnja, u nedelju u ranim jutarnjin časovima u porodičnoj kući u smederevskom naselju Jezava ubio nevenčanu suprugu Zoricu Marković (39), a potom pobegao i sa sobom poveo njihovo dvogodišnje dete, radi kao taksista u tom gradu, a meštani su šokirani zločinom.

Kako za "Blic" pričaju komšije, Branko i Zorica imaju dvogodišnje dete, a ona se doselila u porodočnu kuću Tasića pre dve, tri godine.

- On je taksista, a ona je bila domaćica, imaju dete malo, u šoku smo zbog ovoga što s desilo. Znam ga iz ulice, delovao je kao fin momak koji nije u stanju da tako nešto uradi - kaže za "Blic" stanovnica ulice u kojoj se nalazi kuća Tasića.

Sa druge strane, novinarima "Blica" su neke komšije rekle da o Branku imaju drugačije mišljenje.

- Ma oduvek je bio problematičan, šta da vam kažem, pravio probleme... - rekao je jedan od njih.

O samom zločinu niko nije znao nešto više da kaže, a svi su se složili da ih je iznenadilo to što se desilo.

Policija
foto: Profimedia

- Ne znamo ih mnogo, samo iz viđenja. Ja za nju nisam znala ni kako se zove, znam da je iz Lipa - kaže komšinica i dodaje da i on i ona imaju brakove iza sebe:

"Ona je dva puta bila udata, čini mi se, ima i decu iz tih brakova, a i on je imao jednu ženu, ne znam da li je tri, četiri meseca živela ti."

Ona dodaje i da o njihovom bračnom životu niko ne zna mnogo, ali da Zorica nije delovala kao da ima problema.

- Nisu se mnogo družili, oni tu za sebe, malo su čudni, mi smo s njegovim bratom u ulici imali problema, on je bolestan, pa je znao da napada komšije nožem, sekirom da juri, ali sa Brankom, za ovih pet godina koliko živim tu otkako sam se udala, nikad nismo imali problema - kaže.

Prema rečima druge komšinice, Branko i Zorica su u kući živeli sa njegovom majkom i bratom.

- Njih dvoje su na spratu sa detetom bili, a dole majka i brat, otac mu je umro - kaže i dodaje da je u kući i ubio:

Tu je ubio, posle je stigla Hitna pomoć, policija, oko 6 ujutru je bilo, ali bilo je kasno. Ljudi su se skupili ispred još dok je bila policija..."

"Van sebe sam, dete je kod mene"

Novinari "Blica" zatekli su u kući Brankovu majku, koja je rekla da je njihovo dvogodišnje dete kod nje i da dalje komentare nije u stanju da daje.

- Van sebe sam, ne znam ni gde sam ja ni šta se desilo, izvinite - rekla je žena.

U kući je bio i jedan Brankov kolega taksista.

- Došao sam da im se nađem, da odvezem, dovezem koga treba, pomognem da se organizuju i ništa drugo ne znam - rekao je kratko.

Zario joj nož u vrat i pobegao

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u ponedeljak u ranim jutarnjim časovkma, kada je Branko, nakon rasprave, zario Zorici nož u vrat. Nakon zlolina je uzeo njihovo dete i sa njim se sakrio u čamcu u marini. Policija ih je tu pronašla, nakon čega je Branko priveden.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.