POŽAR U KINESKOM TRŽNOM CENTRU U OBRENOVCU JE LOKALIZOVAN! Vesić: Više ne preti opasnost za okolne zgrade
Vesić, Foto: Grad Beograd

VAŽNO

POŽAR U KINESKOM TRŽNOM CENTRU U OBRENOVCU JE LOKALIZOVAN! Vesić: Više ne preti opasnost za okolne zgrade

Prema njegovim rečima, stanari iz okolnih zgrada su i dalje evakuisani i nemaju dozvolu da se vrate u stanove

Objavljeno: 12:33h

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je za Beoinfo da je požar u kineskom tržnim centru u Obrenovcu lokalizovan i više ne preti opasnost za okolne zgrade.

Prema njegovim rečima, stanari iz okolnih zgrada su i dalje evakuisani i nemaju dozvolu da se vrate u stanove jer prvo treba da se uvede struja, koja je morala biti prekinuta kako bi vatrogasci mogli da uđu u zgradu.

Požar u Obrenovcu
foto: Grad Beograd

– Te zgrade nisu u opasnosti i građani će vrlo brzo moći da se vrate u svoje stanove. U ovom trenutku skida se bakarni krov, površine 800 metara kvadratnih, sa objekta tržnog centra, kako bi vatrogasci i policija mogli da uđu sa gornje strane i izvrše uviđaj. Danas ćemo saznati da li je bilo žrtava ovog velikog požara – rekao je Vesić.

Požar u Obrenovcu
foto: Grad Beograd

Kako je podsetio, šest osoba je lakše povređeno – dva vatrogasca, radnik komunalnog preduzeća i tri nepokretne osobe koje su se nagutale dima i koje su prebačene u dom zdravlja.

Požar u Obrenovcu
foto: Grad Beograd

– Nažalost, dve žene se u ovom trenutku vode kao nestale, ne znamo šta se dogodilo sa njima dok se ne izvrši potpuni uviđaj – naglasio je Vesić. On je istakao da su se tokom jučerašnjeg dana dogodila dva požara, u Zemunu i Obrenovcu.

1 / 3 Foto: Grad Beograd

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.