POTRESNE REČI SUPRUGE PREMINULOG STEVANA ĐOKIĆA: Još ćerkama nisam saopštila, mlađa neće razumeti da više nema tatu
Stevan Đokić, Foto: Espreso.co.rs

TEŠKA TRAGEDIJA

POTRESNE REČI SUPRUGE PREMINULOG STEVANA ĐOKIĆA: Još ćerkama nisam saopštila, mlađa neće razumeti da više nema tatu

Irena, koja je po zanimanju zdravstveni radnik, kaže da je odmah reagovala kada je njen suprug počeo otežano da diše, te ga je odvela u bolnicu

Objavljeno:

Još nisam svesna da nas je Steva zauvek napustio. Ne znam šta se odjednom desilo. Izgledalo je kao da se oporavlja, međutim, stanje mu se prethodnih dana pogoršavalo.

Ova bolest je zaista nepredvidiva. Kako ću saopštiti deci da im je otac umro i da ga više nikada neće videti, rekla je tihim glasom za Objektiv Irena Đokić, supruga privatnog detektiva i predsednika Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA Stevana Đokića, koji je pre dva dana preminuo od kovida-19 u 44. godini.

Prema njenim rečima, Stevana je korona odnela gotovo za jedan dan.

- Prve nedelje, tokom bolničkog lečenja, delovalo je da se postepeno oporavlja. Međutim, u drugoj nedelji stanje mu se naglo pogoršalo. Ne znam šta da kažem, bila sam potpuno upućena u njegovo zdravstveno stanje, svaki papir sam dobila na uvid. U jednom trenutku, u utorak, po njegovim rezultatima sam shvatila da nije dobro, međutim, ja sam veliki borac, nikad ne odustajem, i to jednostavno nisam želela da prihvatim - ističe Đokićeva udovica.

Irena, koja je po zanimanju zdravstveni radnik, kaže da je odmah reagovala kada je njen suprug počeo otežano da diše, te ga je odvela u bolnicu.

- Stevan nije imao povišenu temperaturu, ali teško je disao. Zbog pada saturacije, odvela sam ga u bolnicu. Svi lekari iz KBC "Dr Dragiša Mišović” dali su sve od sebe, brinuli su se o njemu. Ako je iko dobio najbolju negu, to je bio on. Ali, nažalost, nije mu se dalo - priča Irena, koja je nakon smrti svog supruga ostala sama sa dvoje dece.

- Starija ćerka ima šest godina, još uvek joj nisam saopštila, ali moram. Ona je već velika devojčica, sledeće godine kreće u školu, svesna je svega, dok mlađa ćerka nema još ni dve godine. Ona neće razumeti da više nema tatu - kaže sagovornica tužnim glasom.

Supruga preminulog detektiva, koji je poslednjih godina kao analitičar aktuelnih dešavanja bio aktivni učesnik javnog života u Srbiji, pretpostavlja da je jedno od njih dvoje donelo koronu kući.

- Oboje smo svakodnevno bili okruženi ljudima. Ja sam vakcinisana, preležala sam koronu, i to s teškom kliničkom slikom, dok Steva nije bio vakcinisan. Bio je potpuno zdrav čovek i relativno zdravlje i hospitalizovan. Verujte, takvi pacijenti se ne primaju na bolničko lečenje. Mislili smo da sprečimo razvoj bolesti, a on je umro - kaže Irena.

Bonus video:

01:41

NOVI DETALJI: Ubica tražio pomoć zbog skutera, pa POBIO ĐOKIĆE?!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.