EVO GDE SU KRENULI ĐOKIĆI: Klupoko se odmotava, isplivali novi detalji iz istrage
Ilustracija, Foto: Kurir/D.Ilić

istraga

EVO GDE SU KRENULI ĐOKIĆI: Klupoko se odmotava, isplivali novi detalji iz istrage

Istraga je proširena protiv okrivljene braće K.M. i A.M, podnet je predlog za određivanje pritvora

Objavljeno:

Istraga ubistva tročlane porodice Đokić za sada, navodno, ide ka tome da je Goran Džonić delovao sam.

Džoniću je određen pritvor, kao i braći koju je označio kao saučesnike, a nadležni organi utvrdiće ko je od njih i na koji način učestvovao u zločinu koji je potresao Srbiju. Trenutno su iza rešetaka i Džonićevi sinovi, koji imaju alibi za kobnu noć kada je ubijena i spaljena porodica Đokić.

Izvor iz istrage navodi da je moguće da je Džonić delao sam, jer je bio upućen u uništavanje tela vatrom i poznavao je zabačene delove oko Južne Morave pošto je bio pecaroš.

Bio je blizak sa ubijenim Goranom Đokićem, koji mu je bio brat od tetke. Navodno, znao je i da Đokići u povratku od Goranove majke uvek svraćaju na jedan prirodni izvor lekovite vode, za koju su meštani pričali da je blagotvorna za zdravlje. Zato je, navode mediji, i znao da će porodica "pasatom" skrenuti na raskrsnici koja ne vodi direktno ka njihovoj kući.

Sahrana porodice Đokić

Balističari su obavili analizu Džonićevog pištolja, a DNK tragovi pronađeni su na novcu i platnenoj vreći zakopanim na imanju jednog od Džonićevih sinova.

Istraga je proširena protiv okrivljene braće K.M. i A.M, podnet je predlog za određivanje pritvora, ali izvori bliski istrazi navode da nije isključeno da je Džonić dugovao novac toj braći, i da ih je zbog toga označio kao saučesnike.

Bonus video:

STRANA SLUŽBA PONOVO PREŠLA CRVENU LINIJU: Tužilaštvo hitno mora da reaguje nakon saznanja da je PRIPREMAN ATENTAT na Vučića
06:38

STRANA SLUŽBA PONOVO PREŠLA CRVENU LINIJU: Tužilaštvo hitno mora da reaguje nakon saznanja da je PRIPREMAN ATENTAT na Vučića

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media