"SVE ME JE BOLELO OD BATINA": Ispovest devojke koju je Snajper TUKAO, nije smela da ga prijavi!
Slobodan Milutinović, Foto: Facebook

nasilje

"SVE ME JE BOLELO OD BATINA": Ispovest devojke koju je Snajper TUKAO, nije smela da ga prijavi!

Dan uoči suđenja U. J. je zapaljen automobil, kao i njenom ocu S. J. ispred stana u kom žive

Objavljeno:

"Slobodan Milutinović odvezao me je van grada. Molila sam ga da me vrati kući, ali to nije želeo. U jednom trenutku uspela sam da mu pobegnem i vratim kući. Roditeljima ništa nisam smela da kažem jer sam se plašila za njihov život. Slobodan mi je pretio - ovim rečima je U. J. pre nekoliko dana svedočila u policiji u Novom Sadu protiv Slobodana Milutinovića Snajpera.

Ovo je Inače druga krivična prijava protiv kriminalca iz Novog Sada koji u svom dosijeu ima 15 krivičnih prijava. Podsetimo, Slobodanu Milutinoviću Snajperu, čelniku FK Kabel i vođi navijača Vojvodine, produžen je pritvor do 30 dana nakon hapšenja pre mesec dana zbog otmice devojke U. J.

Kako se nezvanično saznaje, devojka U. J. objasnila je inspektorima da je zlostavljanje preživela sredinom jula, ali da se nije obratila policiji iz straha od nasilnika Milutinovića.

- Sve me je bolelo od batina. Morala sam modrice da saniram i prikrijem da roditelji ne bi primetili. Sada sam smogla snage da o svemu pričam i dokažem da sam dva puta trpela zlostavljanje od strane Slobodana Milutinovića - ispričala je U. J. na saslušanju, kaže izvor blizak istrazi.

Nakon 2 meseca, 19. septembra ove godine, njen bivši partner ju je ponovo oteo i zlostavljao u iznajmljenom stanu. Tada je pozvala sestru, a ona policiju. Pre mesec dana Milutinović je uhapšen i nalazi se u pritvoru. od tada je U. J. smogla snage da o svemu svedoči i dokaže zlostavljanje koje je trpela u 2 navrata.

Prema informacijama, Snajper koji je osumnjičen za otmicu sugrađanke U. J. u ponedeljak je ponovo priveden na saslušanje u Viša javno tužilaštvo u Novom Sadu. Istraga, koja se vodi protiv njega povodom ovog slučaja, navodno proširena je i na prethodni period, jer je i pre bio nasilan prema devojci.

- Milutinović je ovog puta izneo svoju odbranu. On se na prethodnom saslušanju branio ćutanjem - rekao je izvor blizak istrazi.

U dosadašnjoj istrazi u tužilaštvu su pre desetak dana kao svedoci saslušane majka i rođena sestra U. J. Pored njih, o onome što se dešavalo 19. septembra uveče, sveodičila su i četvorica policajaca koja su došla na poziv i koji su uhapsili Milutinovića pod sumnjoj da je oteo U. J.

Kako se saznaje, Novosađanka je dobila status posebno osetljivog svedoka u postupku protiv Milutinovića.

Pored sestre U. J. koja je govorila pred tužiocem, govorila je i njega majka J. J.

- Ćerka me je pozvala na mobilni i ispričala sve što joj je U. J. poslala. rekla je i da se ne javlja i da pozovem policiju, što sam odmah i uradila. Sa njima sam bila na vezi dok sam se vozila ka stanu. Kada su izveli moju ćerku videla sam da je dobila batine, ali mi je i jedan od policajaca rekao da je mučena. O svemu što se dogodila ispričala mi je kada je došla kući - ispričala je majka J. J.

Dan uoči suđenja U. J. je zapaljen automobil, kao i njenom ocu S. J. ispred stana u kom žive.

Snimak je zabeležio trenutak kada mladić sa kapuljačom prilazi vozilima poliva ih benzinom i pali ih. Da li zbog neiskustva ili brzine sam sebi je zapalio nogu. Policija radi na ovom slučaju. porodica devojke U. J. je nakon incidenta saopštila da veruje da je upravo Snajper naručio ovaj napad.

Prema nezvaničnim saznanjima, dvadesetrogodišnjakinja i Milutinović su navodno bili u emotivnoj vezi, ali kada je odlučila da prekinu nastali su problemi. On, navodno, nije mogao da se pomiri sa raskidom, pa ju je te večeri pozvao da razgoaraju, posle čega je odveo u iznajmljen stan i tamo držao i maltretirao.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.