PEKA KARTEL JE UBIO ŽANDARMA, TAD JE BIO SA SESTROM MARIJE KULIĆ! Imaju zajedničku sliku, a ona je BOMBETINA (FOTO)
Tijana Kulić, Foto: Printscreen Instagram

voli opasne momke

PEKA KARTEL JE UBIO ŽANDARMA, TAD JE BIO SA SESTROM MARIJE KULIĆ! Imaju zajedničku sliku, a ona je BOMBETINA (FOTO)

Inače malo ko zna da je Peka Kartel u vreme zločina bio u dugogodišnjoj vezi s Tijanom Kulić, Miljaninom mlađom sestrom

Objavljeno:

Predrag Todorov (27) iz Niša, zvani Peka Kartel, isporučen je Srbiji iz Berlina nakon što se našao na poternici zbog sumnje da je sa pet hitaca 25. avgusta 2017. godine ubio bivšeg pripadnika Žandarmerije Sašu Mihajlovića (36) iz Niša.

Kobne noći Mihajlović i Todorov sukobili su se navodno zbog šamara koji je Peka Kartel ranije udario žandarmovoj devojci. Navodno, Mihajlović mu je prišao i tražio da reše problem, ali je došlo do sukoba i suledila je likvidacija.

Tijana Kulić
foto: Facebook/Tijana Kulić

Inače malo ko zna da je Peka Kartel u vreme zločina bio u dugogodišnjoj vezi s Tijanom Kulić, Miljaninom mlađom sestrom.

- U trenutku kad je ubio momka, sestre Kulić su s roditeljima bile na letovanju. Tijana je to naročito teško podnela i svakodnevno je po društvenim mrežama ispisivala tužne stihove posvećene dečku, koga nije želela da se odrekne, a objavljivala je i njihove zajedničke fotografije - u to vreme je ispričao izvor Kurira:

- Kulići se, inače, nisu slagali sa ćerkinim izborom i bili su protiv ove veze jer je Todorov u to vreme uveliko bio poznat policiji. Mihajlović je, da podsetimo, do 2011. godine bio u niškom odredu Žandarmerije, ali je jedinicu napustio, navodno zbog sprečavanja službenog lica u vršenju dužnosti.

Tijana Kulić, Sestra Miljane Kulić
foto: Facebook Printscreen

Predrag Todorov hapšen je više puta zbog oružja, nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama, ugrožavanja javnog saobraćaja i izazivanja opšte opasnosti:

- U novembru 2016. godine Todorov je iz pištolja pucao u jednom klubu u Nišu i ranio šankericu K. S. (21) i M. M. (46). Devojci je bio povređen list, a čoveku peta. Peka je i tada pobegao, ali je brzo uhapšen.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.