OVA 2 DETALJA ODAJU UBICU ĐOKIĆA: Mogu biti PRESUDNI, ISPLIVALI DOKAZI?
Ilustracija, Foto: Foto: Kurir/Marko Smiljković

otkriveno

OVA 2 DETALJA ODAJU UBICU ĐOKIĆA: Mogu biti PRESUDNI, ISPLIVALI DOKAZI?

Deluje da je odbačena ideja da je porodica ubijena iz Goranovog pištolja

Objavljeno: 09:47h

Prema najnovijim detaljiima o ubistvu tročlane porodice Đokić koji su isplivali, postoji nekoliko tragova o kojima do sada nije bilo reči, a koji bi na kompletan slučaj mogli da bace potpuno novo svetlo.

Naime, dosta tragova ukazuje da je na Gordanu pucano još u automobilu, a da je zatim ubica stavio pištolj na čelo Lidiji kako bi naterao Gorana da radi ono što mu je naredio, o čemu je Objektiv već pisao.

U prilog tome navodno ide i to što su na mestu gde su ubice spaljivale tela Đokića pronađene, prema nezvaničnim saznanjima, tri čaure, ali i veće količine krvi.

DVA DOKAZA DA JE UBICA LOKALAC

Đokići
foto: Printscreen

Ono što je definitivno je da je ubica osoba koja jako dobro poznaje teren na kome su Đokići likvidirani. Tamo gde je pokušao da spali automobil koji je Goran vozio tokom kobne noći meštani su palili smeće i stare gume. Zbog toga je, kako se veruje, i izabrao ovu lokaciju pošto i da je neko primetio vatru, to ne bi bilo ništa neobično.

One koji su upoznati sa detaljima ovog slučaja koji je šokirao Srbiju ne bi začudilo i da je ubica osoba koja je ranije radila na kopanju peska, te da je zato vrlo dobro poznavala zabačene delove obale Južne Morave.

ĐOKIĆEV PIŠTOLJ IMAO BURENCE

Oružje iz kog su Đokići likvidirani i dalje nije pronađeno. Ipak, deluje da je odbačena ideja da je porodica ubijena iz Goranovog pištolja, za koji nije imao dozvolu, pošto je taj pištolj imao burence, a takvo oružje ne izbacuje čaure. Ono što sve koji su upoznati sa slučajem naročito buni je kako se ubica našao u automobilu Đokića. Zasad su aktuelne dve teorije – jedna da je ubica neko koga je porodica dobro poznavala, a druga da je imao lažnu uniformu policajca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.