KO JE BORIS KARAPANDŽIĆ, JEDAN OD VELJINIH VOJNIKA? Osuđivan zbog droge i oružja, demolirao poznati klub...
Boris Karapandžić, Foto: Printscreen/Facebook

kriminal

KO JE BORIS KARAPANDŽIĆ, JEDAN OD VELJINIH VOJNIKA? Osuđivan zbog droge i oružja, demolirao poznati klub...

Belivukov i Miljkovićev klan razbijen je u februaru, a zasad se tereti za sedam brutalnih likvidacija, otmicu, silovanje, ali i trgovinu drogom i oružjem

Objavljeno:

Boris Karapandžić je jedan od pripadnika klana Vellje Nevolje i Marka Miljkovića, a osuđivan je zbog droge i oružja.

Članovi klana Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i Marka Miljkovića, zvanog Mare Mesar, pre hapšenja 4. februara uglavnom nisu bili poznati policiji po užasnim zločinima, već su hapšeni i osuđivani uglavnom zbog droge, nasilničkog ponašanja i posedovanja oružja.

Belivukov i Miljkovićev klan razbijen je u februaru, a zasad se tereti za sedam brutalnih likvidacija, otmicu, silovanje, ali i trgovinu drogom i oružjem. Podignuta je optužnica protiv 32 osobe, a pojedinci pre ovoga nisu uopšte bili osuđivani.

Boris Karapandžić i Aleksandar Vučeljić, optuženi članovi kriminalnog klana, osuđivani su zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe "Alkatraza" Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. godine.

"Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba "Komitet" 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja", govori izvor, piše Kurir.

U velikoj akciji policije i BIA Karapandžić je uhapšen, a tada su otkriveni zanimljivi detalji iz njegovog ljubavnog života. Naime, on je u vezi sa Ivanom Buhom, nekadašnjom suprugom bivšeg lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta. O vezi Ivane Buhe i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenim mreža. Bivša Čumetova supruga se fotografisala u majici Partizanove navijačke grupe "Principi". Da podsetimo, Ivana i Ljubiša su prošli kroz pravi pakao od veze, i sada posle svega između njih dvoje vlada prava mržnja.

Bonus video:

00:58

ADVOKAT NEBOJŠA MILOSAVLJAVIĆ OTKRIVA KAKVO SUĐENJE ČEKA BELIVUKA!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.