OBRT NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU: Veštak IZVADIO foliju od ČOKOLADE i izazvao HAOS, odbrana je samo 1 stvar rekla
Zoran Marjanović, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

OBRT NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU: Veštak IZVADIO foliju od ČOKOLADE i izazvao HAOS, odbrana je samo 1 stvar rekla

Inače, Marović je rekao da je izveštaj koji je čitao precizan i objasnio kako može da se neregistruje isključenje telefona

Objavljeno:

Na današnjem suđenjuZoranu Marjanoviću u Vušem sudu saslušan je Đorđe Marović, izvršni direktor za tehniku u "Telekomu" koji se izjašnjavao o izveštaju koji je dostavljen sudu 19. februara 2021. godine.

Nakon završenog ročišta, advokat optuženog, Nikola Dumić, rekao je da nema dokaza da je Zoranu bio isključen telefon za vreme ubistva Jelene Marjanović.

Inače, Marović je rekao da je izveštaj koji je čitao precizan i objasnio kako može da se neregistruje isključenje telefona.

- To može da se desi ako se izvadi baterija iz telefona, što je u slučaju telefona koji je Marjanović koristio, samsung S6 nemoguće - rekao je on

Potom mu je bilo upućeno pitanje, da li je moguće da telefon ispadne iz signala, ali da se to neevidentira, na šta je on rekao: "Kvalitet rada i pokrivanja se ne prate i korisnik na njih ne može da utiče, ako je izgubio mrežu isti je slučaj kao da je isključio bateriju".

Na to je veštak imao pitanje, da ako ne šalje telefon mreži da je isključen, kako se onda telefon onda ponaša, kako ga mreža vidi, na šta je on rekao "da ne može sa sigurnošću da tvrdi, ali da misli da se ponaša kao da je uključen".

Veštak je pokuša da razmori sve načine na koje bi to moglo da se desi, na šta je odbrana imala burnu reakciju.

Komentirasli su da je počeo da se ponaša kao Šerlok Holms, nakon toga veštak Dragomir Vasiljević je izvadio parče folije i pitao da li znate šta je aluminijumska folija od čokolade, na šta su advokati ulagali primedbe.

- Ponašaš se kao Šerlok Holms! Posle godinu dana došli smo do folije za čokoladu - rekao je Dumić i dodao: "Jel ima još nešto u cegeru i šta ćete sledećete da izvadite. Do sada smo imali oklope i spejsšatlove".

Sledeće ročište zakazno je 1. i 4. novembar, a radi se hemijska analza zemljišta.

Bonus video:

01:30

VOZAČ AUDIA SMRTI OSUĐEN NA 7 GODINA ZATVORA: Porodice nastradalih nezadovoljne presudom

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.