OTKRIVENO ZAŠTO JE VELJINA ŽENA NAPUSTILA ZEMLJU: Imala je i šta da kaže oko DECE!
Velja Nevolja, Foto: Zorana Jevtić

REKLA JE

OTKRIVENO ZAŠTO JE VELJINA ŽENA NAPUSTILA ZEMLJU: Imala je i šta da kaže oko DECE!

Ona nije učestvovala u monstruoznim zločinima mafijaške bande čiji je vođa bio njen muž, a po svemu sudeći nije ni znala mnogo o tome šta je on sa svojim klanom radio

Objavljeno:

Bojana Belivuk, supruga ozloglašenog Veljka Belivuka (36), koja je u sedmom mesecu trudnoće, sa dvoje njihove dece napustila je Srbiju i otišla u Grčku.

Bojana je na duže vreme iznajmila luksuznu nekretninu u jednom grčkom mondenskom mestu, piše Informer, i namerava da se porodi u Grčkoj, a u Srbiju se najverovatnije neće vraćati.

Ona nije učestvovala u monstruoznim zločinima mafijaške bande čiji je vođa bio njen muž, a po svemu sudeći nije ni znala mnogo o tome šta je on sa svojim klanom radio. Prilikom hapšenja Belivuka, 4. februara, inspektori su u njegovom stanu na Zvezdari zatekli dvoje dece i Bojanu koja je tada urlala od besa na muža koji je bio vezan lisicama.

– Vidiš šta si nam uradio! Upropastio si nam život – vikala je.

Tada je i ona odvedena u policijsku stanicu kako bi dala izjavu, ali je inspektorima samo kratko poručila: “Naravno da ne želim da razovaram sa vama”, nakon čega je puštena kući.

Izvor beogradskog lista rekao je da je prilikom pretresa njihovog stana tada pronađeno 30.000 evra u kešu.

– Bojana je u februaru tek ostala trudna. U početku mu je verovala da nije činio teška krivična dela. Mislila je da je uhapšen zbog nasilničkih izgreda, kao vođa Partizanove navijačke grupe “Principi” i da će se ubrzo naći na slobodi. Međutim, u narednim mesecima su se u javnosti sve češće pojavljivali dokazi u vidu fotografija i snimaka jezivih mučenja, ubijanja i kasapljenja ljudi koja je naredio njen mu, pa je ona tada shvatila da se udala za monstruma kojem ne gine doživotna robija – reči su izvora Informera.

Kako isti izvor priča, najteže joj je palo to što će njena maloletna deca zauvek biti označena u Srbiji kao “deca koljača” pa je odlučila da se sa sinom i ćerkom preseli u inostranstvo.

– Pre dve nedelje je spakovala kofere i, iako je u poodmakloj trudnoći, sa decom je otputovala u Grčku. Iako je u početku delovalo kao da je možda otišla na letovanje, ubrzo je postalo jasno da u zemlju ne namerava da se vraća, barem ne u skorije vreme, što je kasnije i potvrdila svojim najbližim prijateljima. Preko poznate grčke agencije je rentirala luksuznu nekretninu na više meseci u jednoj mondenskoj četvrti – objasnio je.

Za sada nije poznato da li je ona zadržala deo novca njenog muža koji policija možda nije pronašla prilikom pretresa. Bojana je, inače, bila suvlasnik u nekoliko preduzeća, iako se veruje da je njen potpis na dokumentima tih firmi bio samo formalan, dok je njen muž o svemu odlučivao. Većini tih firmi sedište je bilo u Humskoj 1, na stadionu Partizana.

Jedna od njih je “B&B drive”, gde su suvlasnice sa po 50 odsto udela dve Bojane – Belivuk i Vučeljić, supruga Aleksandra Vučeljića koji je uhapšen s Belivukom. Ime supruge Velje Nevolje pominje se u još dve firme -“Coffe factory” i “Jugoagent fluviale holding”. Na istoj adresi je i firma “South car” u kojoj je likvidacioni upravnik, pošto je u procesu gašenja, upravo Bojana Vučeljić.

Bonus video:

01:30

LAZAR GLIŠOVIĆ O ORUŽJU KOJE JE NAĐENO KOD BELIVUKA!

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.