KRVAVA NEDELJA U SRBIJI: Zabeležen je veliki broj nesreća, nasilja, ubistava, ovo su samo neke od velikih tragedija
Policija i vatrogasci, Foto: Aleksandra Čolić

presek nesreća

KRVAVA NEDELJA U SRBIJI: Zabeležen je veliki broj nesreća, nasilja, ubistava, ovo su samo neke od velikih tragedija

Ovo su samo neki od slučajeva..

Objavljeno:

U poslednjih sedam dana u Srbiji je zabeležen veliki broj kako saobraćajnih nesreća, tako i nasilja u porodici.

Ovo su samo neki od slučajeva:

Dva dečaka iz Feketića su se utopila u kanalu Dunav-Tisa-Duna kod Lovćenca, jer su hteli da se okupaju. Postoje priče da su da su prolaznici čuli kako dečaci dozivaju pomoć i odmah su pozvali Hitnu pomoć. Smatra se da su dečaci stradali, jer nisu bili dobri plivači. Nadležni su potvrdili da su dečaci skočili u kanal kako bi se okupali, ali da je do tragedije došlo, jer su bili loši plivači.

Krnjača, Kalovita, kanal
foto: Filip Plavčić

U Somboru na bazenu u mestu Odžaci utopio se dečak B.P. Nesrećni dečak se utopio, jer ga je tokom igre drug gurnuo u vodu, a on se uplašio i pobegao. Noćni čuvar koji je gluvonem, navodno je u tom trenutku bio u toaletu, pa nije video tačno šta se desilo. Nesrećnog dečaka su ispratili porodica, prijatelji, rođaci i komšije.

Bazen
foto: Dragana Udovičić

Dečak (17) godina iz Užica optužio je takstistu da ga je seksualno uznemiravao u toku vožnje. Mladić je krenuo na maturski ispit. Dečko je rekao da ga je taksista dodirivao po međunožju i ruku stavljao na njegov polni organ. Dečak je prihvatio cenu taksiste i seo na prednje sedište. Nije ga odmah pustio da izađe nego ga je vozio po obližnjim ulicama.

Taksi
foto: Profimedia

Policija u Beogradu uhapsila je mu muškarca (1955) jer je naneo ubodnu ranu (55) čoveku. Sumnja se da je na liniji 16 ubo oštrim predmetom muškarca u stomak i naneo mu telesne povrede opasne po život. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova.

Autobus
foto: Printscreen/Youtube

U Prokuplju se pre četiri dana desio pokušaj ubistva i samoubistva. Muškarac (53) je pucao iz vatrenog oružja u bivšu nevenčanu suprugu, a onda i u sebe. Motiv za pokušaj ubistva je to što Zoran godinama nije plaćao alimentaciju za decu, pa mu je pre nekoliko dana stiglo sudsko rešenje za izvršenje naplate. jegov život je bio ugrožen. Zoran je i ranije imao problema sa zakonom a nedavno je i izašao iz zatvora.

Nesreća
foto: Printscreen/RTS

Pre pet dana muškarac čiji identitet nije poznat je bio žrtva fizičkog napada na liniji 31. koji je išao u pravcu Konjarnika. Mladić je ubrzo prevačen na VMA. Nesrećnog muškarca dvojica muškaraca su počela da tuku nakon svađe, čiji uzrok nije poznat. Tukli su ga pesnicama i flašama, a vozač kada je video o čemu se radi odmah je zaustavio autobus. Policija je došla da obavi uviđaj.

Autobus
foto: Beta / Miloš Miškov

Jeziva nesreća se dogodila kod Čačka pre tri dana kada je muškarac Radoje K. (44) izbo nožem suprugu Danijelu (30) i jedanaestogodišnjeg sina. Njih dvoje u brakorazvodnoj parnici, napadač je zbog nasilja u porodici imao zabranu prilaska suprugi sa kojom ima četvoro dece.

Policija, stop policija, stop, Mesto zločina, Policajci, nesreća
foto: Aleksandra Čolić

Kod Doljevca se pre tri dana desila strašna nesreća na auto-putu kod Niš-Vranje, u kojoj je povređeno petoro ljudi. Vozilo kojim je upravljao muškarac sletelo je sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.Povređeni su odmah prebačeni u bolnicu.

Eksplozija, RTS, VATROGASCI, Hitna pomoć, vatrogasna služba, policija
foto: Foto: Emilija Jovanovic

Jeziv slučaj prijavljen je policiji u Bogatiću pre nekoliko dana. Naime, oko 23 sata je telefonom javljeno da je devojčicu (13) iz obližnjeg sela kod Bogatića, navodnoseksualno zlostavljao mladić (28) iz istog mesta. Policija intenzivno traga za osumnjičenim koji je pobegao u nepoznatom pravcu.

Rotacija
foto: Filip Plavčić

Velika eksplozija desila se u Čačku pre dva dana. U eksploziji su povređena tri radnika, a u pitanju su lakše povrede, dok je jedan od njih prevezen u čačansku bolnicu. Evakuciono mesto je gradski stadion u Čačku.

Bonus video:

00:24

Saobraćajna nesreća izmedju Vladičinog Hana i Vranja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.