HOROR U BEOGRADSKOM AUTOBUSU! Dečko je bio obliven krvlju, prevezen je hitno na VMA, šta se ovo dešava?
Autobus/Ilustracija, Foto: Espreso

užasavajuće

HOROR U BEOGRADSKOM AUTOBUSU! Dečko je bio obliven krvlju, prevezen je hitno na VMA, šta se ovo dešava?

Ubrzo je na lice mesta stigla policija i obavila uviđaj. Služba Hitne pomoći je pružila medicinsku pomoć mladiću i odvela ga na dalje zbrinjavanje povreda

Objavljeno:

Muškarac čiji je identitet za sada nepoznat bio je žrtva fizičkog napada noćas oko 22.20 u autobusu na liniji 31, koji se kretao u pravcu Konjarnika. Prebačen je na VMA.

Mladić je sa povredama nakon incidenta u autobusu prebačen na Vojno-medicinsku akademiju, a policija traga za počiniocima.

Mediji su ranije preneli da se incident dogodio u noći između srede i četvrtka u autobusu GSP-a. Nesrećnog čoveka dvojica muškaraca su počela da tuku nakon svađe, čiji uzrok nije poznat. Tukli su ga flašama i pesnicama, a kada je vozač shvatio šta se dešava, zaustavio je autobus. Nesrećnog muškarca, oblivenog krvlju i bez svesti, napadači su izbacili iz vozila a potom pobegli.

Ubrzo je na lice mesta stigla policija i obavila uviđaj. Služba Hitne pomoći je pružila medicinsku pomoć mladiću i odvela ga na dalje zbrinjavanje povreda.

Pojedini mediji objavili su i fotografije nesrećnog mladića dok je čekao da dođe Hitna pomoć, na kojima se vidi da je obliven krvlju i ne može da stoji.

Bonus video:

00:07

Incident u Ruzveltovoj ulici

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.