POZNATO STANJE POVREĐENIH U PROKUPLJU! Zoran životno ugrožen, bivša supruga na koju je pucao na reanimaciji
Mesto nesreće u Prokuplju, Foto: Printscreen/RTS

strahotno

POZNATO STANJE POVREĐENIH U PROKUPLJU! Zoran životno ugrožen, bivša supruga na koju je pucao na reanimaciji

Napad se dogodio ispred zgrade opštine u Prokuplju, gde I. R. Radi. Sumnja se da je Z. B. čekao ženu da dođe na posao i onda pokušao da je ubije nakon čega je pucao u sebe

Objavljeno:

Žena I.R. (44), na koju je jutros ispred zgrade opštine u Prokuplju pucao nevenčani suprug Z.B. (53) primljena je u Urgentni centar UKC Niš sa više rana i trenutno je u stabilnom stanju, dok je njen napadač, koji je takođe transportovan za Niš, životno ugrožen.

-Pacijentkinja ima povrede pluća i grudnog koša i krvarenje u grudnom košu. Primarno je zbrinuta u jedinici za reanimaciju UC Niš od strane torakalnog hirurga. Dijagnostika je u toku, nakon čega će biti zadržana na dalje lečenje u UKC Niš. Svesna je, na kiseoniku i trenutno stabilnih vitalnih parametara. Muškarac Z.B. (53) primljen je u Urgentni centar UKC Niš sa prostrelnom povredom glave. Izolovana mu je povreda mozga. Bez svesti je, intubiran u jedinici intezivne nege. U životnoj opasnosti je, navode u Univezitetsko kliničkom centru u Nišu.

Napad se dogodio ispred zgrade opštine u Prokuplju, gde I. R. Radi. Sumnja se da je Z. B. čekao ženu da dođe na posao i onda pokušao da je ubije nakon čega je pucao u sebe.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.