IGOR JURIĆ OBJAVIO JEZIVE VESTI: Kako je moguće da se ovo dešava?
Igor Jurić, Foto: Printscreen/RTS

strašno šta se dešava

IGOR JURIĆ OBJAVIO JEZIVE VESTI: Kako je moguće da se ovo dešava?

Ovaj slučaj upravo će zastupati Jurićev tim

Objavljeno: 16:20h

Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurič", danas je na svom Tviter nalogu objavio uznemirujuće vesti.

Naime, fondacija "Tijana Jurić" godinama zastupa porodice maloletne dece koja su prošla kroz određeni vid zlostavljanja, a u januaru ove godine po "Tijaninom zakonu" doneta je prva presuda doživotne robije silovateljima dece u Višem sud u Nišu, kada je na doživotnu kaznu osuđen Ninoslav Jovanovića (48) zbog zverskog zlostavljanja dvanaestogodišnje devojčice iz okoline Niša.

Jurić je danas izneo saopštenje u kome navodi da je još jedno dete zlostavljeno i to od strane svog oca, a ovaj slučaj upravo će zastupati Jurićev tim.

"Od danas zastupamo još jedno nevino dete, ovaj put iz mog grada, Subotice. Dete koje je silovao otac. Dete koje još nije napunilo 13. godina", stoji na Tviter nalog Igora Jurića.

Inače, Jurić se nedavno oglasio povodom rođendana svoje ćerke Tijane Jurić koja bi napunila 22. godine , da u noći između 25. i 26. jula 2014., kada je imala tek 15, nije oteta nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, a potom ubijena.

Tijana Jurić/Njen ubica
Tijana Jurić/Njen ubicafoto: Nemanja Pančić/Facebook

Ovim povodom oglasio se i njen otac, Igor Jurić, koji je na Fejsbuku napisao sledeće reči:

"Danas puniš 22. godine. Nikada nećemo znati gde bi bila, koji bi fakultet pohađala ali znam samo jedno, ostala bi ona dobra, topla duša koja bi bila tu za svakog, da mu priđe, pomogne, zagrli ga i nađe lepu reč kada je ona najpotrebnija…

Neću da plačem, radujem se susretu koji će se desiti jednog dana a onda ćemo rođendane opet slaviti zajedno."

Ova poslušna i devojčica za primer, poslednji put viđena je 25 minuta posle ponoći. Njeno telo pronađeno je 12 dana kasnije, 7. avgusta, na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor. Dragan Đurić je za ubistvo Tijane Jurić osuđen na 40 godina zatvora u prošlogodišnjem sudskom postupku.

Bonus video:

01:13

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.