SUDAR DVOJICE PRIJATELJA, JEDAN NASTRADAO: Detalji stravične nesreće kod Kikinde
ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

TUGA

SUDAR DVOJICE PRIJATELJA, JEDAN NASTRADAO: Detalji stravične nesreće kod Kikinde

Sudar dva automobila bio je stravičan, a posledice kobne. Oba auta sletela su sa kolovoza, a "korsu" su vatrogasci morali da seku da bi izneli Boškovo telo

Objavljeno:

Nakovčanin B. I. (38) poginuo je rano jutros, vozeći "opel korsu" kada je na izlazu iz ovog sela kod Kikinde na njega naletela "škoda oktavija" koju je vozio njegov prijatelj i komšija V. M. (40).

B. I. je život izgubio na licu mesta, a njegov komšija je sa teškim povredama iz kikindske bolnice prebačen na lečenje u Zrenjanin, pišu Novosti.

Sudar dva automobila bio je stravičan, a posledice kobne. Oba auta sletela su sa kolovoza, a "korsu" su vatrogasci morali da seku da bi izneli Boškovo telo.

"Do sudara je došlo kada je "škoda oktavija“ prešla na suprotnu stranu i udarila u "opel korsu". U tom čeonom sudaru, na licu mesta, poginuo je vozač "korse" , dok je drugi vozač zadobio teže telesne povrede", potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

U Nakovu, odakle su oba muškarca, zavladala je velika tuga. V. M. se, navode meštani, vraćao iz Kikinde kući u selo, kada je na ulazu u Nakovo, oko pola pet, udario u automobil B. I.. Nakovčani kažu da je bio na rođendanu kod drugara u Kikindi.

"Njih dvojica se poznaju ceo život. Drugari su i komšije sa Glavne ulice. Pre dva, tri dana su zajedno pili kafu", pričaju poznanici dvojice Nakovčana i dodaju da je stradali B. I. bio "dobar k'o lebac".

Sudar se dogodio na ravnom i čistom putu, na samom ulazu u Nakovo. B. I. vozio je iz sela, a drugi vozač išao je iz pravca Kikinde u selo.

"U Opštu bolnicu u Kikindi primljen je mlađi muškarac, povređen u saobraćajnoj nesreći kod Nakova. On je imao prelom butne kosti i zbog toga je prebačen na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Zrenjanin", saopšteno je iz kikindske Opšte bolnice.

Bonus video:

00:14

Saobraćajna nesreća u Kneza Miloša

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.