ŠOKANTNA OBJAVA UROŠA KOJI JE DRŽAO ĆERKU ZAROBLJENU NA ZVEZDARI: Na društvenim mrežama potpuno drugi čovek
Uroš Pašaljić, Foto: Zorana Jevtić

monstrum

ŠOKANTNA OBJAVA UROŠA KOJI JE DRŽAO ĆERKU ZAROBLJENU NA ZVEZDARI: Na društvenim mrežama potpuno drugi čovek

Njegova bivša supruga Nevena T. ga je prvo branila, a potom je promenila iskaz priznavši komšinici da ga se plaš

Objavljeno:

Uroš Pašajlić (38), otac koji je svoju ćerku (8) držao zaključanu u stanu na Zvezdari, je pre 13 dana na svom "Fejsbuk" profilu imao neobičnu objavu. Objavio je fotografiju koja govori o radu na sebi kako bi se poboljšala empatija među ljudima i efikasnost u ljudskim odnosima.

"Čitaj sebe, ne ljude oko sebe. Samosvest i samoodraz su bitni za lični rast i razvoj. Dajući prioritet sopstvenom razumevanju od sebe, možemo postati više empatični, saosećajniji, i efikasniji u našim odnosima sa drugima", stoji u objavi Pašajlića.

Uroš Prašaljić
Uroš Prašaljićfoto: Zorana Jevtić

Da podsetimo, Urošu Pašajliću određen je pritvor od 30 dana, a on je uhapšen u utorak uveče. Njegova bivša supruga Nevena T. ga je prvo branila, a potom je promenila iskaz priznavši komšinici da ga se plaši. Njega je prijavila emotivna partnerka Ivana L. (45) koja je krvava došla u policijsku stanicu.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova 062304-560, od 19 do deset časova Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Bonus video:

01:58

NASILJE BEZ VIDLJIVIH TRAGOVA: Žrtve se PLAŠE da PRIJAVE nasilnika - Glavni problem nedostatak podrške? (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.