OVO SU KATARINA I NENAD KOJI SU NAĐENI MRTVI: Ležao je na ćebetu, ona pored njega, poznati detalji (FOTO)
Katarina J. i Nenad B., Foto: Printscreen/facebook

tuga

OVO SU KATARINA I NENAD KOJI SU NAĐENI MRTVI: Ležao je na ćebetu, ona pored njega, poznati detalji (FOTO)

Nenad je iz Kikinde i radio je u jednom privatnom pogrebnom preduzeću, ali je dobio otkaz. Katarina poreklom iz Ruskog Sela kod Kikinde

Objavljeno:

U dvorišnom stanu zgrade u Zrenjaninu pronađena su tela Nenada B. (25) i Katarine J. (23), koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće.

Kako se saznaje, Nenad je iz Kikinde i radio je u jednom privatnom pogrebnom preduzeću, ali je dobio otkaz. Katarina poreklom iz Ruskog Sela kod Kikinde.

- Bila je velika toplota, muškarac je ležeo na ćebetu, mlađa žena pored njega, okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari, očigledno su se ugušili usled velike toplote, plinska peć samo što nije eksplodirala - kaže komšija koji je obio bravu, u prisustvu policije i gazdarice, uz napomenu da nije bilo lako jer je ključ bio u bravi sa unutrašnje strane.

Zrenjanin
foto: Kurir

- Morao sam pajserom, tako je gazdarica, inače starija žena, rekla i dala saglasnost da tako uradim - dodao je komšija, potvrđujući da nesrećnu devojku i mladića, niko od brojnih stanara u dvorišnim stanovima okolo, nije ni čuo ni video.

- Oni su se u stan uselili u prošlu subotu, jako su mi boli simpatični htela sam da im ne naplatim kiriju, samo da redovno plaćaju dažbine i dogovor je bio da Nenad, tako mi je rekao da se zove u ponedeljak dođe na konačan dogovor i eto - kaže za "Novosti" 83-godišnja vlasnica stana.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.